[]

trabzon-rize

haftaya ctesi sabah trabzona gidip pazar akşam geri döneceğim. sadece gezme amacı ile gidiyorum, yani yaklaşık 36 saat vaktim olacak. kalacağım otel uzungöl'de. bu süre içerisinde neler yapmamı tavsiye edersiniz? şuraya gitmeden veya şunu yemeden dönme diyeceğiniz şeyler var mı?




 
Orayi gorunce anlarsin ne yapacagini:) ama muhlama ye tabi ki.


  • oyokbuyoknevar  (20.02.16 21:29:16) 
ercan burger'de hamburger yiyebilirsiniz.şehre gittiğim nadir zamanlarda uğradığım bir mekan. akçaabat köfteli ve içi patates kızartması dolu bir hamburger yapıyorlar ve genelde dolu oluyor. pazar kapalı.

pide için çardak diye bir yere götürmüştü arkadaş. bol yağlı pideleri var, peynirleri de yöresel. tadı hiç tanıdık gelmedi. bir daha gider miyim, bilmiyorum.

sahil kısmındaki restoranlardan birinde de köfte yenilebilir ama bu konuda doğrudan bir tavsiyem yok.
  • oxibrinth  (21.02.16 10:49:06) 
selam

araba kiralayacagınızı varsayıyorum, europcar'ı öneririm. önce kaptırıp uzungol'e gidin, bi guzel gezin. kalmanıza gerek yok, ordan anayola inip ayder'e geçin. konaklamanızı ayder'de oberj'de yapın. vaktiniz daha uzun olsaydı farklı önerilerim olurdu ama zaman kısa. eger ayder'e erken giderseniz zilkale'yi c.tesi görün, gidemezseniz pazar sabah gorun. ayder'de aksam yemeginizi mutlaka mucit'in yerinde yiyin. hem fiyatlar uygun, hem lezzet sahane. ordan geri yardırıp ögle yemeginizi rize merkez sahintepe'deki tesislerde yiyin. ve direk trabzon'a düşün. atatürk koskunu, ayasofya'yı görün. sonra hava kararmadan akcaabat'a gecip orta mahalle'yi gezin. sonra körfez metin tesislerinde köftenizi yahut fevzi hoca'da balıgınızı aksam yemegi olarak eda ettikten sonra, gönül rahatlıgı ile havaalanına geri dönün:)

vaktiniz kalırsa ve hava güzel olursa, akcaabat yemeginizden sonra cayınızı boztepe'de için.

her türlü karadeniz sorunuz için müracaat: galandar:)
  • galandar kostumu  (23.02.16 18:16:31 ~ 18:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.