[]

siteden film izlemek

bunun takip açısından bi sakıncası var mı?

bikere cahillikten vpn'siz popcorn time kullandım eve 780 euro fatura geldi hala uğraşıyorum. avukatlık oldu. avukatla konuşurken "siteden seyretsen sorun yok ama popcornda yayıncı oluyosun" gibi bişe demişti. vpn'siz film sitelerinden film izlesek aynı sorun söz konusu olur mu? yayıncı olmadığım için benlik bişe yok diye düşünüyorum ama sormak istedim.


 
popcorn'da fatura gelme olayini biraz acar misin? ben de avrupa'da yasiyorum. bir kere sadece film yuklemistim, sonra programi begenmeyip sitelerden izlemeye devam ettim. ama gelen giden bir sey olmadi. neye istinaden ve ne sekilde geldi adresine o ucret? hangi kurumdan geldi?


  • no christ requires  (20.02.16 19:45:49) 
popcorn time = torrent = yasak paylaşım.

diğer kullanıcılarla bir şey paylaşırsan yani peer to peer olayı varsa ceza alırsın ama yok direkt siteden bir şeyler çekersen bir şey olmaz. kullanmak değil paylaşmak yasak avrupa'da (bildiğim kadarıyla)
  • glamdr1ng  (20.02.16 19:58:41 ~ 19:59:05) 
arkadaslar avrupa'da torrenting Y-A-S-A-K. bu konuda dikkatli olun. ornegin almanya'da avukatlarin p2p programlarina sizip oradaki alman ip adreslerini tek tek not edip evlerine uyari mektubu gonderdikleri birinci agizdan duydugum bir gercek. ayni sekilde evine uyari gelen cok fazla alman arkadasim da var.

bu durum streaming icin gecerli degil. o konuda serbestsiniz. fakat torrent'i unutun lutfen.
  • hopeless  (20.02.16 20:08:00 ~ 20:41:59) 
Arkadasim Fransada yasiyor. Torrentten film izlediler diye eve uyari gelmis simdi korkuyorlar.


  • innerbliss  (20.02.16 20:21:10) 
almanya'dayken torrente acımasızca abanıyordum, okul yurdunda olduğumdan hiç sorun çıkmamıştı ama download ne kadar yaparsanız yapın upload işine girmeyin diye uyarıyordu sık sık elemanlar.


  • yonge and bloor  (20.02.16 20:45:59) 
olay şöyle: popcorn time'dan cobbler filmini izledik. bikaç hafta sonura cobble filminin yapımcısının avrupa sorumlusu doğrudan ip'mizi görmüş ve telekom üzerinden ev adresimizi tesbit etmiş. bize direkt olarak fatura geldi uyarı falan olmadı. sırf bu işe bakan avukatlar varmış 300 euro ona gömdük şimdi 2 3 ayda bi firma para istiyo avukat da "bu arkadaşlar ev paylaşımı yapıyor dolayısıyla kimin izlediği belli değil o yüzden faturayı ona kesemezsiniz" diye savunma yapıyor. avukatın dediğine göre davaların %95i zaman aşımından düşüyormuş ancak çok bariz olanların peşine düşüyormuş yayıncı firmalar. işlerin ters gitme ihtimali var ancak 780 ödemek yerine 300 daha mantıklı geldi.


  • KidLazer  (20.02.16 21:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.