[]

Link exchange

Eskiler bilirler belki böyle servisler vardı zamanında. Hala var mıdır acaba?

Hiç reklamsız şu an ayda 16000-20000 arası page view'i olan wii hacking konulu sitemle link değiş tokuşu yapacak siteye ihtiyacım var. Malum adwords paralı ve oradan geri dönüş de oldukça düşük (sitelerimde yayınladığım reklamlardan biliyorum)

İlgilenen site sahipleri mesaj atabilirler. Yine gençlere hitap eden (tercihen teknoloji) benzer istatistiklere sahip herhangi bir site olabilir.

mevzubahis sitenin adresi : konsol.tepetaklak.com

 
exchange olayı google'ın hoşuna gitmiyor malesef. o yüzden o hizmetlere rağbet azaldı. pagerank'inin artması için yüksek pagerank'li sitede senin linkin olacak ama sende onun linki olmayacak.

google sonuçlarındaki yerini sallamıyorsan, salt hite bakıyorsan iş değişir tabi ama sallaman lazım bence o çok daha garanti hit kaynağı çünkü.
  • blackdog  (31.10.09 12:07:58) 
Aslında şu anda google'ı pek sallamıyorum diyebilirim zira siteyi doğru düzgün bir yerlerde duyurmadım henüz. Ayrıca google'da bana ziyaret getirecek anahtar kelimeler arandığında zaten benim site ilk üç içerisinde geliyor, hatta ilk ikisi de benim yazdığım ama başka sitelerin kopyaladığı içerikler oluyor bazen. Site iki aylık ve şu anda pagerank'ı 0.

Problem şu ki, google'da aramaya ihtiyacı olmayanlara da ulaşmak lazım.

Doğru, link exchange google'daki sıralama açısından exchange'i yapan iki siteye de değer katmayabilir ama en azından iki siteye de ekstra ziyaretçi sağlayacağı da kesin.
  • iron  (31.10.09 13:03:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.