[]

Mızıka alıyım mı?

Çok kafa şapıyo mu? Kolay öğrenir miyim?

Hangi model alıım nerden alıyım?

Tikler gecikir.

 
mızıka benim gördüğüm kadarıyla, en zor ensturmanlardan biri. çok gayret sarf etmen gerekiyor. zaten herkes 20 liraya 30 liraya hayatının bir döneminde mutlaka alır. sen de edin bir tane, hevesini almış olursun..


  • noluyor  (20.02.16 12:55:00) 
al, kullanmazsan bile saklarsin.


  • foster  (20.02.16 12:56:48) 
iki uc hafta once aldim. iyi ki almışım diyorum, evde boş boş oturduğum zamanı mızıka çalışarak geçiriyorum. zor filan da değil, oldukça kolay. kolay şarkılardan başlayarak yavaş yavaş zor şarkılara da geçiş yapabiliyorsun.


almışken kaliteli bir şey al derim, ben şunu almıştım, uzun bir süre götürür: www.do-re.com.tr
  • fakyoras  (20.02.16 13:23:44) 
yahu bir dışarı üfleme, bir de nefes çekme hareketi var, ne zoru?

al, uygun fiyatlı bir şey al. hohner falan var, taş çatlasın 100 lira bir şeydir iyi sayılabilecek modelleri.
  • mermize  (20.02.16 14:49:11) 
al. güzel bir raf süsü olur.


  • anonymice  (20.02.16 15:24:58) 
Anonymice +1


  • kablelvuku  (20.02.16 20:38:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.