[]

Yoksa Yine Hükümet MIT vasıtasıyla Terror Eylemi mi Yaptı?

Az önce uğur dündar'a yıllar sonra tekrar maruz kaldım ve sorular içeren ama hiç bir şekilde pkk isminin anılmadığı programında dolaylı yoldan bunu yapan hükümet. pkk çevreci bir örgüt dedi.

Artık başım döndü her 2 haftada bir hükümet bir yerleri bombalıyor. bunu LL ve pkk yayın organları başta olmak üzere 4chan tarzı nefret içeren sitelerde zaten duyuyordum, duyuyorduk.

Bu hükümet "terrörist saldırıları"nı durdurursa Türkiye barış içinde yaşayan insanlar dolacak gibi. Tabi Pkk'ye laf atmayın onlar çevreyi kolluyor.

PKK çevreci bir örgüt mü yoksa zaten var olmayan, türklerin kürtlere saldırması için üretilmiş bir fantezi mi? Yabancı forumlarda PKK var olmayan veya var olup sivillerden oluşmuş bir grup gibi.

Sizce?

 
pkk çevreci örgüt? yeşilaycı heralde.


diğer dediğin ise olabilir hemen ypg dediler altından başka bir şey çıktı. beklenir bunlardan
  • zugas  (20.02.16 01:02:26) 
  • kaledekiyalnizlik  (20.02.16 01:09:33) 
@devcileyin,

bunu yapan YPG'li olması sende bunun arkasında ypg/pkk olduğunu aklına getirmiyor mu? yoksa işid mi suçlu? (işid her zaman suçlu gerçi terrörist olduklarından pkk gibi)
  • vapurlarfalan  (20.02.16 01:30:48 ~ 01:31:47) 
evet hükümet hava kuvvetlerinin meclisin önünde bomba patlatmış.

kimlerle aynı ülkede yaşıyoruz anasını satayım yahu.

pkk çevreci örgüt mü diye soruyor adam harbi harbi. vay anasını ya.
  • tescillimarka  (20.02.16 03:13:50) 
bu sefer saldırıdan sonra sırıtan yetkili görmediğimize göre, pek sanmıyorum.

hem ilk defa terör saldırısında ölenlerin ailelerini, çektikleri konut kredilerini televizyond izleyip üzülmeye başladık. oysa mesela suruç'ta ölenler mantar gibi yerden bitmiş olduğundan, onların aileleri falan hiç yoktu. ya da ankara'da 10 ekim'de ölenlerin ailelerine kargo şirketleri söylemişti.

oluşturduğu izlenim pek öyle gibi değil, ama 4 adam 8 füze muhabbetinden sonra kimse buna hayır diyemez. pkk'nın ışid'in ve diğerlerinin varlığı her eylemi onların yaptığı anlamına gelmez. net olarak bilmek mümkün değil.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (20.02.16 04:08:05) 
Hepsi 400ü vermedik diye. Tüüüüm mesele bu. Ondan huzuru yok ümmet-i muhammedin.
Burhan kuzu da dedi ya ülke kaosu seçti diye o hesap. Ya benimsin ya kimsenin diyor ülkeye.

  • cahs  (20.02.16 05:28:39) 
"soluk benizli"ler diyorum ben.
ülkenize sahip çıkın, çok büyük sorun olmaz...

  • fempusay  (20.02.16 07:37:56 ~ 07:38:20) 
Bence sen cevabı biliyorsun. Pkk'nın ne olup ne olmadığını, pkk'nın ve pyd'nin ortadoğudaki rolünü filan...

Bu hükümetin en eksik yonlerinden birisi, iyi bir propaganda ekibi yok.
  • ssiradanbirigibi  (20.02.16 11:31:01) 
@zugas @tescillimarka @eksi sozluk e bir daha geldim

ve tüm herkes:

arkadaşlar iğnelemeyi anlayamıyor musunuz?
  • vapurlarfalan  (20.02.16 15:43:14) 
kafa güzelmiş.

1.5 kilo alayım lütfen.
  • anonymice  (20.02.16 15:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.