[]

Milyoner Yarışması

Selam ahali, dertliyim;

Kenan Işık sunarken de başvurmuştum. Selçuk Yöntem sunarken bir daha başvurdum. Yok abi çağırmıyorlar.

Var mıdır bunun bir yolu? Ulaşsak Selçuk abiye?

Söz duyuru ailesine selam çakarım.

 
Beni de cagirmiyolar valla. Hatta o basvurum sayesinde siz milyonere basvurmussunuz ama sizi baska bi yarismaya davet ediyoruz seklinde telefon aldim. İstemiyorum lan milyonere cikartin beni diyorum cik, olmadi daha.


  • rayde  (19.02.16 23:20:46) 
çağrılmak işin en kolay kısmı. çağrılmadıysan diğer elemeleri de geçemezdin zaten boşver dert etme.


  • baba jo  (19.02.16 23:22:34) 
Diğer elemeler? Daha önce Kelime Oyunu yarışmasına katılmıştım. 2. oldum. Onu da geçerim sanki ya :)


  • yine de şahlanıyor  (19.02.16 23:41:35 ~ 21.02.16 01:12:16) 
biraz şapşalık ön şart gibi. çağrmıyorsalar iyi.

şaka bir yana çok başvuru olduğundan birden fazla sefer başvurmak avantajlı olabilir.
  • zugas  (20.02.16 01:07:23) 
diğer elemelerde hemen bilgi sorusu sormuyorlar ki, tipine haline davranışlarına bakıp "bunu ekrana çıkartsak bize reyting getirir mi" diye düşünüyorlar. mesela başvru formuna hayatının en ilginç olayı kısmına "boğaz köprüsünden intihar etmek isterken dengemi kaybettim vapurun tentesine düştüm" yazarsan kesin çağırırlar. oradaki elemeye gidince de "tente çok rahatsızdı baktım olmuyor atladım suya yüzerek rumelihisarındaki evime gittim" dersin, direkt 6. sorudan başlatırlar.


  • baba jo  (20.02.16 08:00:56) 
çağırma olayı yokki zaten artık. her gün sabah gazetesi alıp oradan bakılıyormuş başvuru sonuçlarına.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (20.02.16 08:27:32) 
Eğer reyting getirebilecek birisi değilsen çağırmazlar bu çok açık. Beni çağırdılar, baktı normal bir tipim, yolladılar biz seni ararız diye.


  • ssiradanbirigibi  (20.02.16 11:33:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.