[]

Oreo'lu pasta, Nutella'lı pasta, Biskrem'li pasta

Olm bu nedir ya :)))

Pasta keki alıp, krem şantiyi basıp, üzerini de oreo ile kaplayanlar gerçekten pasta yaptığını mı zannediyor?

Son zamanlarda bu tarz pasta modası arttı mı ben mi çok karşılaşıyorum?
Bana çok yapay geliyor bunlar, siz beğeniyor musunuz?

 
bahsettiğiniz gibi pastaban alıp kremşantiyle kaplayıp oreoyla süsleyenleri bilmiyorum ama butik pastacılık denen şey içerisinde konsept pastalar da var sonuç olarak.
bunlar da genel de öyledir ve görsel olarak da tat olarak da güzel oluyor çoğu da ayrıca.

tabi burada gerçek pasta diyerek kastedilen nedir onu bilmiyorum.
  • yaraticinick  (19.02.16 19:56:14) 
Ben beğenmiyorum. Bir çatal alınca şeker komasına girecekmişim gibi hissediyorum. Sizin dediğiniz yine kekli falan artık kavanoz+puding+kremşanti üzerine oreo, biskrem, meyve moda oldu bide.

Ya geçen arkadaşım oreolu kahve aldı. Üzerine krem şanti bocalayıp oreo kırıntıları dökmüşler kahvenin tadı da rezalet. Herkes de onu söylemiş ama aaa oreolu kahve diye :)
  • jazzabel  (19.02.16 20:00:44) 
pasta kekini hazır almak sıçmak, zengin gözüksün ben pasta yaptım demek için oreoyu nutellayı biskremi alet etmek tüy dikmektir. bir de bunları pasta yaptım diyip paylaşanlar var ki ağızlarına mikseri sokasım geliyor.

yapıcan misler gibi pandispanya kekini oreolu olsun diyosan un ufak et göm kekin içine kremşantiyi dökmeden zemine bi kat nutella sür veya hamurun içine dök.. canım pasta çekti -.-
  • atymaty  (19.02.16 20:02:52) 
pastaya özel anlamlar yüklüyorsun sanırım. keki ve kreması/şantisi olması gibi çok basit bir formülü var pastanın, bunların üzerine istersen anason koy yine pasta olur o.

kaldı ki lezzeti için yenen bir şey, lezzetli olduktan sonra isterse adı tatlı tekerlek olsun ne fark eder ki.

cevap: hiç yemedim, yiyeceğimi de sanmıyorum. pasta delisiyimdir bu arada hani, kültür faşizmi yapmayı en iyi biz biliriz!!!
  • baba jo  (19.02.16 20:02:59 ~ 20:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.