[]

hamile kadın iticiliği

Böyle bir başlığın var olması bile o kadar üzücü ki. Gerçekten kalbim kırıldı. yani ne diyeyim ki senin gibilerine diyecek tek kelime bulamıyorum.

Utanıyorum böyle insanlar görmekten.

eksisozluk.com

 
Sözlükteki başlıklardan/yazılardan kalbinizi kıracak çok şey çıkar. Takılmayın böyle şeylere.


  • Abdurrahman  (19.02.16 16:09:48) 
sözlükte o kadar başlık var, takıla takıla buna mı takıldın :)

sözlük artık bilgi kaynağından ziyade internetin çöplüğü.
  • fakyoras  (19.02.16 16:10:11) 
başlık gercekten hoş olmasa da yazarin icerikte anlatmak istedigi farklı.


  • 1adam  (19.02.16 16:18:01) 
hayatında tek başarısı çocuğunun olması olan kadınları eleştiren bir başlık olarak yorumladım oradaki yazarın yazdıklarına da kısmen katılıyorum.

siz niye alındınız ki spesifik bir kişiye yazılmış bir entry değil. bir surum tespiti. bende o kadının çocuğpuna uyuz oluyorum mesela sadece dünyada onun çocuğu önemliymiş gibi davranmasına çevresindeki insanları rahatsız eden çocuğunao bir birey ben karışamam diye bana artistlenmesine. çocuğun bireyse bireyliğini bilsin neden benim kulağımın dibine gelip çığlıklar atıp, manasız manasız ortada koşturuyor. kırk yılda bir dışarı çıkan insanın onda da hep saçma sapan çocuklar ve anneleri tarafından kafam şişiriliyor.(konuşmayı bilmeyen küçük bebek derdinden saatlerce ağlasın gıkımı çıkartmam, hisseetiğim tek şey bebeğe üzülme olur(hatta annesine yardım talebinde bile bulunurum), ama terbiyesiz bir çocuk sırf annesine babasına istediğini yaptırmak için çılgınlar gibi ağlıyorsa tek isteğim o çocuğun ve ailesinin tez vakitte yok olması)

not: çocuk sevmez dişi kişiyim.
  • kuzey li  (19.02.16 16:22:29) 
başlığı yanlış açmış ama içerikte kesinlikle çok haklı.


  • sen git ben geliyorum  (19.02.16 16:23:32) 
bazen öyle kolay hamile kalamıyorsun. ben hamile kalmak için onlarca ilaç kullandım mesela bazıları aşılama oluyor bazıları senelerce tüp bebek tedavisi görüyor. öyle bir gece sevişip kalmak çok zor yani. ayrıca hamilelik boyunca değişmeyen hormonun kalmıyor, iç organların yer değiştiriyor vücudunu tanıyamaz hale geliorsun. psikolojisinden bahsetmiyorum bile. bundan sonra ömür boyu sorumluluk sahibisin artık.
bence küçümsenecek bişi değil hamile olmak. demeyin bize öyle :(

  • sta  (19.02.16 16:26:26) 
iticilik olarak başlığı yorumlarsak bence de öyle...karnı şişik hamile bir kadın kime çekici gelir ki? her yeri şişmiş, ağlak, duyguları değişken, fizyolojisi bozulmuş, sivilceli...
bence de cidden itici bir durum. ben kadın olsam bu durumları göre göre hamile kalmazdım.
buradan da anlıyoruz ki biz erkekler bu kadar odunuz bu konuda...ve siz kadınlar bizim gibi odun olsaydınız bizler olmazdık.
Düşünelim ve Allah a C.C. bu kadar farklı yaratıldığımızın faydaları için şükredelim.
  • seindfeld  (19.02.16 16:35:14) 
tecrübe olmuş. karşı bir görüşle karşı karşıya kalırsanız bir daha şok olmazsınız işte.


  • diffarensiyel  (19.02.16 16:55:24) 
Başlığı okumadım ama bende bir hamile yenge var allah düşmanın başına vermesin. O kadar doluyum ki buraya bi nebze rahatlamak için yazdım. Gercekten aksilikte tavanlar. Herseyi onlar biliyor baska bilen yok. O cocugu tek basına yapmıs bizim kılıbık abi bi Bok etki etmemiş. Hele ki bu cocuk ona da benzerse yazık tip olarak. Cocuk dogdugu an halasını kaybetti.

Edit:okudum. Sanki dünyada ilk ve son cocugu doğuracak havasında kendisi. Oysa benim anlamadığım sey lan senide bi ana dogurdu ne bu ukalalık.
  • fıytfıyt  (19.02.16 18:18:55 ~ 18:35:29) 
@seindfeld valla gebe vucudumu ozluyorum. Oyle bi hormon karnasasi yasiyosun ki sanki hep gebeymisim gibi hissediyordum. Gobek buyudukce guzelligim artiyodu.

@sta'ya hak vermemek imkansiz. Ama bu gebelik durumunu abartanlar da var. bunjn altinda yatan sebep de kadinin sadece cocuk tasirken degerli olmasi. Madem hamile kadin iticiligi var don bak bakalim bu kadin niye itici? Niye surekli cocugundan bahsediyor? Kadina bictigin rol cunku artik sadece anne

Cocuk olduktan sonra da bireyselligini kaybetmezse birvirvir cocugundan bahsetmez o kadin

Ayrica etrafimda pek cok yeni anne var biri haric bu profilde degil. Hangi ortamda yasiyorsunuz gercekten merak ediyorum
  • la noix  (19.02.16 18:36:30) 
kadına biçilen rolün annelikten ibaret olmadığı, kadının hafife alınmadığı, aksine kadının diğer rollerinin önemsendiği ve kendisine saygı duyulan bir çevredeyim.

hamilelerin tavırları üzerine staj veya uzmanlık veya doktora yapmadım.

hamileleri itici buluyorum.

utanılacak bir durumum olduğunu sanmıyorum. sözlükte yazılanlar beni bağlamaz, ama yukarıda yazdıklarım aynıyla vaki. bu işin kalple ilgisini de göremedim. herhalde kutsiyet atfediliyor hamileliğe, hamile kadına ekstra değer, ihtimam isteniyor.
  • tedirginlik hucresi  (20.02.16 00:51:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.