[]

Kumaş boya

Toz kumaş boyalardan arıyorum evde bir takım şeyleri boyayacağım, nerden alınır bilemedim, hepsiburadadan falan alsam iki liralık boyaya beş lira kargo vermem gerekecek o da komik geldi.
Ankara İzmir Caddesindeki erdoğan düğme gibi bir yerler arıyorum aslında pompom da satsın düğme de gıda boyası da şeker hamuru da(yani ora hepsini bir arada satıyordu ama şart değil toplu olması). Böyle yerlerin adı nedir ki? Kemeraltında var mıdır?

edit: asıl lazım olan kumaş boyası ve benzeri craft malzemeleri satan yer.

 
gıda boyası, şeker hamuru olmaz ama diğerleri istanbul düğme, beyoğlu düğme veya velioğlunda olabilir. pasta malzemeleri satan dükkanlarda var oralarda sorarsanız şeker hamuru, gıda boyası da bulursunuz. eğer bulamazsanız metro gross markette şeker hamuru ve gıda boyası var.


  • kuzey li  (19.02.16 14:33:59 ~ 14:34:15) 
velioğlu kemeraltında ikinci beyler psajının arka tarafında. zaten sorunca tarif ederler. hatta velioğlu'nun sokağının başında sadece ahşap kutu, boya vb... saten bir yer daha var orayda bakabilirsiniz. adının craft olması lazım.

istanbul ve beyoğlu düğme'de kemeraltı'nda, gelinlikçilerin, kumaşçıların o tarafta, nasıl tarif edilir bilemedim.
  • kuzey li  (19.02.16 15:48:44) 
tuhafiye işleri için: sırtınızı iskeleye verince kızlarağası hanının en soldaki kapısından girin, dümdüz ilerleyin, caminin kenarına çıkacaksınız. etrafta bir yığın dönerci boncukçu çiçekçi vs var, ortada da lokantaların masaları. oraya çıkınca sapmadan sağdan ilerleyin, dar L şeklinde bir koridordan gelinlikçiler çarşısına geçiyor. istanbul düğme falan da işte orada yanyana hemen. sokaktaki keçelerini görürsünüz. etrafta gül tekstil dal tekstil falan da var kumaş için.

toz gıda boyasını semtteki aktarlarda bulmuştum ben. tabi tariflerdeki gibi jel mel ya da diğer pasta işleri gereçlerini karşıyaka çarşıda bir dükkan var oradan alıyorum.
  • niphrodel  (19.02.16 17:49:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.