[]

+25 Yas dis telli arkadaslar

Biliyorum sayimiz cok az ama belki vardir aranizda.

1.5 ay oldu takali ve hic aci yok, normal mi?

Doktorun soylediklerine guvenmedigim icin burdan soruyorum, 1.5 sene diyip geciyorlar herkese, hic bu kadar aci yokken, ve netteki herkes muayene sonrasi cok acidigini soylerken insan ister istemez killaniyor.

 
1,5 sene işi yalan. acıması gerekiyor. ilk başladın diye belki çok germemiştir telleri.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (19.02.16 12:11:42) 
telin cinsine göre değişir acıması. ben taktığımda ilk 2 ay acı yoktu, sonra inanılmaz bir acı oldu.


  • monicapp  (19.02.16 12:41:26) 
2 aydır takıyorum, sıktığında 2 gün çok acıyor. dişime dokunamıyorum bile. sonra geçiyor.

şimdi her şeyi çiğneyebiliyorum. alıştım.
  • [silinmiş]  (19.02.16 13:03:21) 
şimdi benim üst dişler çok da bozuk değil, acaba bu yüzden acımıyor olabilir mi? Benim esas sorunum bir dişimin yer bulamayıp arkaya doğru çıkması, ona braket bile takılmadı şu an.


  • alideemir1  (19.02.16 15:09:39) 
@ mysticriver : yer acmak icin yay gibi bir sey takmiyorlar mi? Kacinci ayda braket takti?


  • alideemir1  (19.02.16 15:20:54) 
hayir takmadilar, o yuzden sordum acaba benden habersiz doktor yer mi aciyor diye. insan bi motivasyon kaynagi ariyor, olumlu bisey bekliyor bu surecte o yuzden arastiriyorum farki anlamak icin. Neyse bilgiler icvin tesekkurler.


  • alideemir1  (19.02.16 15:53:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.