[]

Deadpool - cinemapink vs 3d, imax, 4dx

Deadpool'a gideceğim yarın. Cinemapink salonlarında oynuyorsa ilk tercihim hep o olmuştur ancak Deadpool'a özel 3D, IMAX ya da 4DX (varsa başka teknoloji de olabilir) olan bir salonu tercih etmeli miyim?




 
deadpool akasya imax'te 3d yayınlanmıyor, diğerlerinde var mı bilmiyorum. yılda bir iki kere sinemaya giden biri olarak gidince imax'e gidiyorum, eğer daha sık gidiyorsanız normal salon da olur bence.


  • fakyoras  (19.02.16 10:31:52) 
Deadpool 3d değil ama imax salonlarında oynuyor. Biz de cinemapink'te normal izledik, gayet güzeldi. Imaxe sadece çok beklediğimiz filmler için gidiyoruz.


  • fraise  (19.02.16 10:46:52) 
Kesinlikle IMAX'e git, 50tl olsa ona bile değer veya ben çok Deadpool fanıyım. 3D değil ki bu da çok büyük bir avantaj.


  • awareim  (19.02.16 12:03:49 ~ 12:04:16) 
3d yok evet. imax'te gittim ben de. bir star wars kadar olmasa da değer bence. çok pahalı diyorsan fırsat sitelerinde ucuz bilet oluyor. iyi seyirler! umarım her küfüre anıra anıra gülen birisi denk gelmez sizin salona (hala dertliyim)


  • peki madem  (19.02.16 12:07:30) 
Imax'te izledim, ilk defa imax'e gittim, imax'te izlemenize gerek yok bence bu filmi. Hem görsellik açısından hem ses açısından hiç gereği yok. Düz gidebilirsiniz.


  • pikrua  (19.02.16 16:39:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.