[]

Ptt Ukim Kalkıp Gidim mi?

Bir kaç gündür bir hareket yok, 75 euroya dikkat ettim aşmadım. Eve gelen giden yok bi kağıt da gelmedi gümrükte gelin alın diye. Telefonla da ulaşamıyorum haliyle ne yapim kalkim gidim mi? Çat kapı verin lan kargomu diye




 
gümrükte takılmış ürünün. bekle 2 gün içinde kontrol edilir ya gümrükte kaldı gelin alın derler ya da bulunduğun semtteki ptt ye yollarlar.


  • dieselsingle2  (19.02.16 10:16:23) 
beklemeye devam et, ptt isyerinde bekliyor derse yuksek ihtimal takildi ve sana tebligat yollandi, onun cevabi bekleniyor.

bende soyle oldu: 2sinde takildi (ptt isyerinde bekliyor durumu oldu) sonra 4.unde tebligati yollamislar, 5inde bana ulasti (cuma gunu). iceriginde 5 gun icinde cevap verin yaziyordu yoksa size en yakin gumruk mudurlugune gidecek diyordu (ankaradayim). 9'u sali gunu sabah ukimden cikartildi 10'unda torbaya eklendi. 13'unde ankaraya postalandi. 14'unde ankara GÜMRÜK KARGO ŞB. ŞEFLIGIne geldi. oradan gidip islemleri yaptirdim.
tebligatta bahsettigi bes gun malesef ayin 2'sinden itibaren baslamis, tebligatin bana ulastigi tarihte degil.
  • jedilance  (19.02.16 11:30:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.