[]

bir mimar'a alınabilecek en güzel hediye

soru başlıkta. eleman henüz hazırlıkta mimar değil yani daha.




 
Mimarsa gelecekte işine çok yarayacak olan italyanca ile ilgili bir şey olabilir. Konuşma kitapları, CD falan. Çok saçma bir öneride bulunmuşta olabilirim. Aklıma bu geldi.


  • gyroscope  (30.10.09 22:30:05) 
kupa al. şimdi değerini anlamaz ama hazırlıktan sonra geceler boyu süren proje çalışmaları sırasında kahve en iyi dostu olacaktır.


  • dunyayi kurtaran adamin babasi  (30.10.09 22:30:35) 
pasabahce'de 'canim istanbul' isminde tealight mumluk var. siyah, metal cizim gibi istanbul silueti, kisa ya da uzunu var. istanbul'daysa ya da seviyorsa guzel bir hediye kanimca. sahsen kendime hediye ettim, mimar adayi icin en guzel hediye midir, gorup siz karar verin.
tahta kuslar, metal kuslar falan da var, bence bir pasabahce'ye ugrayin ( hediye alincak kisinin cinsiyeti + + diye dusunuyoruz, degil mi?)

  • pyro clustic flow  (30.10.09 22:32:35 ~ 22:33:25) 
ben olsam en iyi 100 mimari falan temasında bir kitaba cok sevinirdim.
ya da birsürü rekli çizim kalemine de çok sevinebilirdim

  • purpurum  (30.10.09 22:33:16) 
butce, zevk, yas, cinsiyet?

yine de cevap:
-ilginc dizayni olan ev esyalari
-mimarlikla ve tasarimla ilgili kitap
-dunyadaki ilginc mimari yapilarin maketleri oluyor, sen kuruyorsun tabi, 3d puzzle maket gibi
  • ermanen  (30.10.09 22:34:53) 
hediye alacak kişi de verecek kişi de erkek. yav kupa, pcf'nin önerdiği şey falan güzel de daha mimarlık içerikli bişi olsun istiyorum.

böyle mimarlık temalı eğlenceli bir roman falan gibi.

@gyroscope italyanca ne alaka yav? ben de mimarlık hakkında hiç bişi bilmediğim için soruyorum. kusura bakma.

@purpurum o dediğin iyiymiş. sağolasın.

@ermanen süpersin :)
  • greyback  (30.10.09 22:37:54 ~ 22:40:07) 
neufert al. seveni var sevmeyeni var ama bence işe yarar.


  • tembel degilim useniyorum  (30.10.09 22:48:46) 
maket olabilir.

gemi veya bina
  • Ayiyogi  (30.10.09 22:48:49) 
cetvel al kullandıkları, çizim tahtası falan olabülür. paran varsa mac al en çok o işine yarar:)


  • alchemistt  (30.10.09 23:02:07) 
bu erkekler de hediye isinden hic anlamiyo :s bi kere kitap alma. daha hazirlikta, tamam severek okuyacak olsa bile maket, kitap gibi seyler ders hatirlatan mevzular. yani icinde ozel bir incelik yok. gayet risksiz hediye tadinda. sayet hoslandigin biriyse bunu gozardi etme derim.
hatun kismisinin sevecegi 2 sey vardir; guzel, dekoratif ya da fonksiyonel bir obje; digeri de canta. kullandigi cantalari bir gozunun onune getir, tarzina karar kil ve ona uygun canta al bence. mesela hanim isi seyler mi takiyo, daha siportik mi, yoksam tribal, alternatif tatta mi? ya da dedigim gibi isine yarayacak bir obje al. :)

  • pyro clustic flow  (30.10.09 23:05:27) 
@alchemistt mac pahalıdır yav.

@pcf yukarıda da belirttim ama görmedin herhalde. hediye alacağım kişi erkek :)
  • greyback  (30.10.09 23:08:32 ~ 23:08:53) 
  • chavezding  (30.10.09 23:18:12) 
autocad for dummies


  • atrin  (30.10.09 23:19:33) 
ayn rand'ın fountainhead romanı olabilir.


  • kelimeyounu  (30.10.09 23:54:07) 
en basta niye demedin, ben de arabulmak icin ugrastim :)
ama olsun en azindan okuyan erkekler hediye alma hususunda aydinlandi.

www.tchibo.com.tr

resim yapiyosa, burdaki firca seti fena durmuyo.

erkekse, o zaman plastik maketlerden alin. hatta bulabilirseniz asker arazi mutfagi var, 2 tane at cekiyor. guzel bir maket, oneririm.
( hala kitap almayin bence, seneye kendi alsin)
  • pyro clustic flow  (31.10.09 00:02:23) 
kitap.ntvmsnbc.com burada var bir iki güzel kitap mesela.


  • kayip ruh  (31.10.09 00:47:55) 
eğer aboneliği yoksa bir tane mimarlık dergisine abonelik hediye et ( XXI, Yapı, Tasarım...)


  • lennonn  (31.10.09 02:59:13) 
fotograf cekmeyi seven bir mimar ise makinasina uygun "tilt shift" lens:

www.bhphotovideo.com
  • ucan sincap  (31.10.09 10:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.