[]

kahve tavsiyesi

bana fransız basını için son derece sert içimli olan kahve tavsiye eder misiniz? çok yabancıyım bu konuya, nerede bulabileceğimi de söylerseniz pek güzel olur. fiziksel olarak gidip almak tercihimdir ama online önerilere de açığım.

dipnot: french press tabii ki, eğlenelim gülelim diye şey ettim. (gülmediğimizi biliyorum)


 
valla hocam çok sert mi değil mi bilmem hani şu starbakıs kahvesi gibi zehir gibi olan kahveleri ben sevmiyorum normal içtiğimiz türk kahvesi miktarı tüketiyorum filtre kahveyi ama tabi çok koyunca zehir gibi oluyor orası ayrı

2013 ten beri tchibo dan alıyorum guatemala grande ve brazil mild favorim. bunların öğütülmüş olanıda var çekirdek halde olanı da ben öğütülmüş alıyorum fiyatlarıda oldukça uygun yarım kilosu 22 küsür lira falan 2 x 250 gram vakumlu pakette istersen bi dene.memnun kalma olasılığın yüksek


ikisinden sadece birini alcam dersen ilk sırayı guatemala grande ye veririm.

birde kahvenin sertliği suyun sıcaklığı, yada makinadan çıkan buharın sıcaklığı, demleme süresi ve kahve miktarına bağlı.

ben illa ebemin örekesini görcem diyosan espresso al bide uygun makina, ama artık kulaktan mı çıkar ateş başka yerden mi bilemedim şindi.
  • killerbee  (18.02.16 20:17:14 ~ 20:20:30) 
brazil mild iyi diollaa


  • cekilmis gayfe  (18.02.16 20:18:35) 
taze kavrulmuş istersen urban coffee ye bakabilirsin. french press blendi iyiydi en son denediğimde. bu aralar tchibodan brazil mild alıyorum ben. sert isterseniz african blue yu da deneyebilirsiniz, bana oldukça sert geldi.


  • inheritance  (19.02.16 08:26:52) 
tchibo'dan kampanya dahilinde set halinde african blue, brazil mild ve guatemala grande aldım. african blue'yu denedim şimdilik sadece (en serti de oymuş zaten), ancak kesti. yoğun kahve tadını oldukça beğendim, diğerlerini boşuna almış olabilirim hatta. teşekkür ederim önerileriniz için.


  • devilred  (19.02.16 22:06:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.