[]

kapanan tazedirekt sonrası alternatif arayışı

sözlükte de bahsedilmiş mevzudan, görebildiğim kadarıyla alternatif olarak tazemasa ve memlekettengelsin siteleri gösteriliyor. Tazemasa seçeneği Ankara için eleniyor bende, diğeri haricinde başka alternatifler var mıdır? Ankara'ya hizmeti bulunan, her şeyin organik ve uçuk fiyatlarda olmak zorunda olmadığı ve geniş (en azından tazedirekt kadar) bir ürün yelpazesine sahip güvenilir site arayışındayım.




 
aldığın ürünlerin üzerlerinde adres oluyor(zeytin,fıstık ezmesi vs..), direkt arayıp iste gönderirler.
tazedirekt'in bi olayı yoktu zaten.

  • crazy.boy76  (18.02.16 21:00:09) 
tazedirekt'in bir olayi yok muydu ? yuh diyorum sadece! diger siteler kargo sirketleri ile gonderiyorlar, TD ise kendi arabasi ile gonderiyordu ve araci gayet donanimliydi! o iste diyen arkadas, oyle istesin bakalim teker teker yolluyorlar mi ? kargo parasi kaca geliyor bir gorelim... gayet guzel indirim oluyordu, cesit cesit urunu aliyorduk ve hediye urun oluyordu cogu gun... TD'in birakin benzerini, yakinina yaklasini bulursaniz bana da soyleyin lutfen!


  • kamyonsans  (19.02.16 14:38:41) 
www.e-hamal.com

nereye gönderiyor ne kadar kaliteli bilmiyorum
  • tescillimarka  (19.02.16 14:53:47) 
@kamyonsans haklısın, ben konuyu uzatmamak için açık açık yazmamıştım senin gibi, kargo-hediye ürünler-ürün çeşitliliği- internet görselliği ve açıklamalar gibi birtakım özellikleri sebebiyle alışmıştım baya.


  • candanag  (19.02.16 15:02:16) 
@kamyonsans zaten o saçma şeyler yüzünden battı. yani bi olayı yoktu, batana kadar reklam yaptı sonra da mortu çekti. kargo şirketiyle çalışsa şu an devam ederdi


  • crazy.boy76  (19.02.16 20:18:15) 
memlekettengelsin.com -> heryerden getirip götürüyorlar.
nefisgurme.com -> dünya mutfağı seçenekleri oldukça geniş.

  • onuraydin  (04.04.16 20:07:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.