[]

Askerlik Yoklaması - Sakallı Fotoğraf

Tecil isteyenleri Pazartesi gününe salladılar lakin orada soracaktım da unuttum, istenen vesikalık fotoğraflarda halihazırdaki gibi uzun saçlı+keçi sakallıyım. Saç sorun olmaz elbet de, sakal yüzünden fotoğrafları kabul etmemezlik yapmasınlar? Yaparlar mı yoksa?




 
uzun saçlı fotoğrafıma sorun çıkarmamışlardı.


  • alkolik imam  (30.10.09 21:26:40) 
o an ki görüntün fotodakiyle aynı olsun, sorun yok.


  • kelimeyounu  (30.10.09 21:28:32) 
Ben de aynı sorunu yaşadım. Memur teyze işin içinden çıkamadı. Oradaki sanırım rütbesi yüzbaşı olan komutanla görüşmüştüm. Biz kabul ederiz fakat muayenede doktorlar sorun çıkarabilir demişti. Sakallı fotoğraftan çene yapısı belli olmadığı için. Muayene esnasında bir sorun olmadı. O raddeden sonra bir sıkıntı olursa çözmen zor olabilir, çünkü çok hantal bir yapı var.


  • charlesbukowski  (30.10.09 21:58:39) 
karşılaşacağın adamların insiyatifine kalmış durumda, edebilirlerde etmeyebilirlerde, kıfsmet ve şans işi yani.


  • kyha  (30.10.09 22:14:37) 
Askerlikle ilgili hertürlü işlemde kullanılan fotoların o anki durumunu gösterir durumda olması gerekiyor. yani uzun saçlı fotoğrafını verdiğinde kısa saçlıysan mutlaka sana en son halini gösterir fotoğraflarını getirmeni söyleyeceklerdir. hele ki Gata'da muayene olacaksın, hastane bu konuda çok ama çok titiz davranıyor. Yani sizin anlayacağınız, askerlik şubesi ile hastanenin bu konudaki duyarlılıkları çok farklıdır bilmiş olun.


  • trawmatolog  (30.10.09 22:40:20) 
puhah. bana öyle resim yollasan kıllığına alırım askere :d kes saçı sakalı diye:d umarım sorun çıkarmazlar.


  • vurursa gol olur  (30.10.09 23:24:26) 
uzun saçlı ve sakallı fotoğrafımla yoklama ve muayeneye girmiştim hiç bir sorun olmadı. hatta yoklama kimliği gibi bir şey vermişlerdi o kimliğin üzerinde de aynı şekilde fotoğrafımı yapıştırdılar.


  • eigon  (31.10.09 08:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.