[]

Kyk borcu

Normal öğrenim süresi boyunca öğrenim kredisi aldım.okul uzadi ve devam ederken ödemelerim başlamış tesadüfen sorgulatinca ögrendim. Yeni mezunum, calismiyorum ama ekim 2015 itibariyle ay ay gecikme faizi uygulanmiş ne yapmam gerekiyor.benzer durumla karşılaşmış olan var mi ?




 
yanlış hatırlamıyosam kyk ödemesi son kredi yatımından 2 sene sonra başlıyodu. işe gir ya da girme. dolayısıyla bu süreyi geçtiysen eğer yapıcak bişe yok. kyk'yı arayıp borcumu nasıl yapılandırabilirim diye sor yardımcı olurlar.


  • KidLazer  (18.02.16 18:52:04) 
benzer durumla karşılaştım. paşa paşa ödedim faizini de anaparasını da.


  • cedrus deodara  (18.02.16 18:54:40) 
ödeme gelmeden gidip erteletmen gerekiyordu. artık iş işten geçmiş olabilir. kyk müdürlüğüne gitmen gerek.


  • cekilmis gayfe  (18.02.16 18:56:25) 
Şuana kadar gelen borcu faiziyle odesem sonra erteleme talep etsem işsizim diye?


  • şapşiko  (18.02.16 19:46:41) 
dostum kyk'nın ödeme işlemlerine artık vergi dairesi bakıyor. vergi dairesinin de affı olmaz. bunu göz önünde bulundurarak düşün.


  • KidLazer  (18.02.16 20:29:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.