[]

türk telekom (avea) beni arayacakmış ama?

mesaj atmışlar telefona bu şekilde. banim mobil hatta özel avantajlı teklif sunacaklarmış. ben de tam operatörü değiştirmeyi düşünüyordum fatura ücretini pahalı bulduğumdan dolayı (gerçi son ay faturayı da abartmıştım) ama bir iki gün oldu aramadılar. ne yapayım, ben arayayım mı? bir şey çıkar mı bundan?




 
forum.donanimhaber.com

indirim bölümüne bağlanırsanız indiriyorlar faturayı. arayıp faturam çok geliyor, başka operatöre geçicem filan diyince indiriyorlar. pazarlık yapın :)
  • fakyoras  (18.02.16 11:36:46 ~ 11:37:41) 
Yok o mesaj yüksek ihtimal, bundan sonra bilgilerinizi işliyoruz, ttnet ve türk telekoma da veriyoruz anlamına geliyor, yani seni tutup türk telekom arayıp avea hattınıza ayda 30 lira ödüyormuşsunuz, ev telefonunuza da 30 lira ödüyorsunuz ikisini birleştirelim 50 lira gibi teklifler yapabilecekler, olay şu; sizi arayabilecekler, bazısı bunu istemez.
Yüksek ihitmal online hizmet merkezinde veri işleme izni ayarı vardır.

Bunun dışında üstteki link yararlı.
  • atom karincanin torunu  (18.02.16 11:49:01) 
twitterdan yaz. beni arayacaktınız hala aramadınız de


  • sta  (18.02.16 11:50:23) 
Kullanmayın bence o rezalet kurumu. Ben yeni vodafonea geçtim gayet güzel. Mobil veri kendiliğinden falan gitmiyor artık.


  • filipis  (18.02.16 12:09:37) 
@atom karincanın torunu, veri işleme izni isteyen mesaj ayrıca geliyor. daha izin vermedim. zaten bu konuyu açarlarsa yine vermem. babam yararlanıyordu uygun bir tarifeden. kendileri arayıp yine aynı uygun şartlarda devam etmesini teklif etmişler.

@filipis, vodafone'a geçmeyi düşünüyorum ben de ama tam uygun tarifeyi bulamadım. freezone'u yaşdan kaçırıyoruz. siz hangi tarifeye geçtiniz?
  • sanat guresi  (18.02.16 12:40:28) 
vodafone'un müşteri hizmetleri ekibi çok çok kötü.

internette 35tl diye lanse edilen paket için geçtim, bana 41lira fatura çıkartılar, tarife sistemimizde 41tl gözüküyor dediler. gidebildiğim kadar üst merciye gittim, en sonunda şiveli konuşan bii "yoğoyle bişey" dedi, hmm ok diyip avea'ya geri döndüm.
  • fakyoras  (18.02.16 13:07:43) 
Ben 750 dk 1000 sms 2 gb 22tl ye geçtim. Bunun 28 tl olanı var 3 gb lısı


  • filipis  (21.02.16 12:22:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.