[]

Manuel nefes almak:(

2012 den sonra 4 yıl sonra tekrar bir buhranımdan yani yoğun stres döneminden sonra beni buldu. 2 gündür çekiyorum. Komik gelebilir ama inanın bir yere kadar sonra insanı hem tıkıyor hem yoruyor. Uykuyu engelliyor. Maalesef farklı konulara kafamı yorsam da sürekli aklımda. Bugün dayanamayıp psikiyatra gideceğim sizce birkaç gün beklemeli miyim? Ne yapmalıyım?




 
Ne zaman sikintili bir donemden gecsem ayni seyleri yasiyorum. Surekli derin nefes almaya calisiyorum ve her seferinde rahatlayamiyorum bile yalniz tek farkimiz uykuyu engelleme hali. Ben niye gitmedim bu zamana kadar bilmiyorum sanirim o kadar uzun zamandir yapiyorum ki bunu nasilsa biseu olmaz diyorum ama madem bu kadar kotu hissediyorsun destek almalisin bence rahatlarsin biraz.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (18.02.16 08:33:52) 
Anlattıklarınızdan duyulana bakılırsa ilaç tedavisine eşlikçi olarak psikoterapiye de ihtiyacınız var. Psikiyatrist de yönlendirir zaten. Beklemeyin, mutlaka gidin.


  • buraya yalniz uyanmak icin geldim  (18.02.16 08:43:33) 
ben de lisedeyken bu durumu yaşamıştım, esnemeyle derin nefes alma arasında bir şey geliyordu ama rahatlayamıyordum. kafama takmamaya başladım ve kendiliğinden kayboldu. bence üstesinden gelebilirsin


  • lahanalar  (18.02.16 09:22:44) 
Bence psikiyatr ilacla gecistirir . Hipnoz terapi yapan bir psikolog bulun veya ogrenip kendiniz yapmayi deneseniz olur mu acaba?


  • bir varmis bir yokmus  (18.02.16 10:11:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.