[]

2 gündür başıma bela olan nefes alma takıntısı

Arkadaşlar 2 gündür böyle rezil bir şey başımda var önceden de olurdu geçerdi bu sefer uzun sürdü korkuyorum. Sanki otomatik değil de manual olarak derin derin nefes alıyorum sanki diğer türlü almazsam boğulacağım... bir de bı iğrenç şey yüzünden uyuyamıyorum tıkanıyorum... korkuyorum... offf dün akşam başladı bugün devam ediyor. :(( yüreğim sıkılıyor, kalp çarpıntısı gibi bir şey var tüm bedenim huzursuz...




 
bir şey içmiş olabilir misin. benim kafam iyiyken oluyor çünkü bu dediğin.


  • pinman  (17.02.16 22:51:05) 
Bende de fobi gibi oldu bu. Uyumaya çalışırken ya nefes alamazsam gibi düşünceler geçiyor. Kontrol etmeye çalışıyorum falan. Sıkıntılı olduğum dönemlerde oluyor genelde sonra geçiyor.


  • diffarensiyel  (17.02.16 23:03:31) 
Sevgili @pinman 2 gün önce nargile içtim ama ondan olacağını sanmıyorum. Bu bir çeşit takıntı olur ve sürekli olur diye korkuyoru..


  • le fantome de l opera  (17.02.16 23:32:22) 
anksiyete.
aklına geldiğinde başka şeyler düşünmeye çalış, kafanı dağıttığında unutuyorsun geçiyor. böyle böyle azalarak yokoluyor.

  • manuel mandalina  (17.02.16 23:38:05) 
abi sevdiğin bi diziyi falan izle. hayal etmeyi sevdiğin bi şeyleri hayal et. unutursun geçer. meditasyonda takılı kalmış gibi insan sürekli nefesine odaklanır mı?


  • kaledekiyalnizlik  (18.02.16 00:31:57) 
unutturacak bir şeyler yapman lazım. video izle oyun oyna. düşünmemeye çalış. düşündüğün an geri geliyor.


  • glamdr1ng  (18.02.16 00:32:49) 
Işte çok belalı bir şey ya. Inanın olmuyor o zaöan nefessiz kalıyorum sanki nefesi sadece kendim alabiliyormuşum gibi


  • le fantome de l opera  (18.02.16 02:19:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.