[]

ilk hikaye denemem

w.tt

Görüşlerinizi isterseniz buraya ya da mesajla bana bildirirseniz çok sevinirim. Kısa bir hikaye, 20 dakikanızı almaz.

Her türlü eleştiriye açığım,

Hepnizi seviyorum :)

 
okumak icin uye olmak gerekiyor.
buraya kopyalasaniz olur mu?

  • bir varmis bir yokmus  (17.02.16 23:40:13) 
Oyle bir şey olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın, buraya sığar mı bilmiyorum ama sabah deneyeceğim şimdi uyuyacağım.


  • yollarbenibekler  (18.02.16 00:00:14) 
pastebine kopyalayın.


  • glamdr1ng  (18.02.16 00:12:24) 
Ben üye oldum, biraz uykulu da olsam okudum hepsini.

--spoiler--

Şimdi eleştirecek kadar böyle şeylerle içli dışlı değilim ama... Ana karakteri biraz daha sevseydik, daha iyi tanısaydık ve onunla samimiyetimiz oluşsaydı, bizim için hikayenin sonu daha vurucu olurdu.

Aynı apartmanda oturduğum biriyle sadece selamlaşıyorum diyelim. Öldüğünü duysam "hadi ya? Çok da sağlıklı görünüyordu halbuki, üzüldüm bak" der ve taş çatlasa 8-9 güne unuturum. Onun gibi bir şey anlatmak istediğim.

Yine de insana kendi babasını hatırlatmıyor değil. Hatta "ulan, bunu babama okutsam mı acaba?" diye düşündüm ama ben de babamla mesafeli olduğum için vazgeçtim. :)

--/spoiler--
  • otonom  (18.02.16 00:16:25 ~ 00:22:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.