[]

Cizre'de bodrumda mahsur kalanlara noldu?

oyle bir mevzu vardı 2 hafta once, sonra asker girmis. 60 terorist öldüdeki 60 terörist o bodrumdakiler mi? kim çıktı bodrumdakiler? hakkaten siviller miymiş? teröristler miymiş? teröristlermişse "noldu toprrraaam, ötüyodunuz sivil sivil diye bak terörist bunlar?" seklinde bir nanik yapildi mi? yoksa konu kapandı gitti mi?

türkiye'de yaşamıyorum, merak ettim noldu. google'da arayinca karmakarisik seyler cikiyor, biri ozetlerse sevinirim.


 
hepsi terörist hacı. yıllardır yaptıkları gibi terörist olmamıza rağmen acaba devlet imkanlarından faydalanabilir miyiz diye son kez denediler ama komik tabi. 112 ses kaydı varmış ilk aradıklarında "polisle çatışıyoruz hemen buraya ambulans gönderin" demişler :)


  • kaledekiyalnizlik  (18.02.16 08:21:10) 
olm adam gibi aciklasaniza, bi mok anlamadim. neymis yani, harbiden terorist miymisler? sonucta noldu, olduruldu mu hepsi? ne bicim is ise sonucuna dair hic bir sey bulamiyorum google'da.

sag salim ele gecirileni oldu mu, "ulan got, hani sivildiniz lan?" diye ifadesi alindi mi? hdp nin bunlara tepkisi ne oldu?
  • no christ requires  (18.02.16 13:39:41) 
sivil olsa polise teslim olurlardı, sonuçta polisin oradaki siville problemi olsa evlerin hepsine tek tek girip sivillere zarar verir, tam tersine azami derecede sivillere yardım etti oradaki polisler, eşyalarını ve kendilerini polis arabalarıyla taşıdılar, başka şehirlere gidenler için güvenlik koridoru açtılar.

yani 'oradakiler sivildi'yi geçelim. bunun böyle olmadığını herkes biliyor ama propaganda için oradakiler sivildi yalanı uyduruldu.

en son binada çatışmadan dolayı yangın çıktığı ve oradaki teröristlerin bir kısmının öldüğü bir kısmının kaçarken yakalandığı söylendi. konu kapandı. sivil olsalardı konu kapanmaz insanlık suçu vs denirdi.
  • victum  (18.02.16 13:49:09) 
Öte yandan orada bir gazetecinin mahsur kaldığı haberini görüyorum iki gündür? AİHM'e geçici tedbir alınması konusunda başvuruda bulunulmuş hatta.


  • dessy  (18.02.16 13:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.