[]

quicknet

bu quicknet'in 10mbps tarifesi 49 ytl ve sınırsız. TTNET'te 8mbps aynı fiyat ve 15 gb kotası var. Şimdi quiknet'e geçmek daha mantıklı değil mi? Eğer öyleyse niye kimse geçmiyor ? Bir de bu şehir sınırları varmış gailba.. Biri tam olarak ne döndüğünü açıklayabilir mi ?




 
Her şehirde yok 1, şehrinde varsa da belirli semtlere (ki genellikle zengin semtleri ve yeni yerleşim birimleri oluyor buralar) altyapı sağlanıyor. Şimdilik. Yani istediğinde pat diye quicknet'e geçemiyorsun. Ha bir de apartmana tesisat çektirme sorunu var ki en çok sanırım bu can sıkıyor.


  • ataturkiye  (30.10.09 18:05:42) 
quiknet hizmetini alabilmeniz için evinizin (ki genellikle sitelere bağlıyorlar şimdilik sadece) bulunduğu bölgeye fiberoptik kablolar döşenmesi gerekiyor. direkt telefon hattından verilmiyor yani, bu yüzden de henüz sayılı yere verilebiliyor bu hizmet. insanlar "yaşadığımız bölgeye gelse de telekomu bırakalım" şeklinde aç kurt gibi bekliyor. olay kısaca bundan ibaret. bizim sokağa döşediler mesela, heyecanla bekliyoruz (:

edit: ikinç (tüh) (:
  • sly cooper  (30.10.09 18:08:02 ~ 18:08:34) 
turk telekom sensin . ne bilelim biz .asdkljalsdkjkldjas


  • ceks  (30.10.09 18:11:20) 
@ceks : -.-


  • türk kelekom  (30.10.09 18:12:52) 
sadece istanbul, ankara, izmir ve bursa'nın belirli bölgelerinde var.
söylenmiş gerçi sınırlı olduğu da, illeri de ben ekleyeyim dedim.

  • sanal uyku  (30.10.09 19:20:31) 
Oturduğum sitede var. aynı fiyata adsl kullanıyorken şu anda yine 29 tl'ye farkedilir derecede daha hızlı ve daha fazla kotalı superonline fiber internet kullanıyorum. üstelik ev telefonunu kapattırdım, her ayda 11-12 lira tasarruf ediyorum.


  • eksi daglarinin aslani  (30.10.09 21:23:37 ~ 21:24:25) 
bu şahane olayın 10mbit olanını test etme imkanı buldum.

göz pınarlarım kurudu öyle diyeyim..

fakat benim gibi istanbul'un varoşa kaçan semtlerinde oturanlar çok(k..) bekleyecekler. bir de tabii siteler falan çekiyor bunu, bizim sokağa gelse bile apartman yönetimine "yea bi' fiber çektireydik" desek anlamayacaklarından eminim.

sıkıntı bu.

heryere döşeseler ttnet batar. çok ciddiyim. 10mbit lan ! 1mb/sn
  • erobur  (31.10.09 13:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.