[]

hatun kişisine hediye

ne alıyoruz? kızlar size soruyorum. bize ondan bahset falan demeyin zira hediye konusunda size ne yardımcı olabilir en ufak bir fikrim yok. böyle yakın zamanda aldığınız hediye falan olur, ne bilim sevgililer gününü yeni geçtik ne aldınız sevgilinizden onlardan bahsedebilirsiniz. o kadar çaresiz durumdayım ki ''ona sevimli bir orangutan al'' teklifine bile ciddiyetle yaklaşacak durumdayım. bir saattir n11'de falan geziniyorum ne alınabilir diye.

erkekler siz de boş durmayın, ne aldınız, ne yaptınız vs. boş duranı allah sevmez.

fikir fikirdir iyisi kötüsü olmaz, boş geçmeyelim.

 
çanta. net.


  • omer haybo  (17.02.16 15:35:50) 
hediye konusunda her şey yardımcı olur? sıfır bilgi sahibi olarak ne önerelim? kolye? çanta? ayakkabı? bunları sen de düşünebilirsin, senin düşünemeyeceğin şeyler söyleyebilmemiz için bilgi lazım :D


  • freya  (17.02.16 15:47:17) 
  • lcha  (17.02.16 15:49:28) 
basit olmayan bir kolye, çanta ya da topuklu ayakkabı her kadın için ortak. spesifik hediyeler için zevklerini bilmek lazım :)

yaş kaç, öğrenci mi, spor, film, müzik, resim ne sever bunları bilmek lazım. aman o kadar da düşünceli bir hediyeye gerek yok diyorsan ilk saydıklarımdan birini al geç.
  • sanguine mcqaer  (17.02.16 16:33:01) 
parfüm !


  • lahanalar  (17.02.16 16:36:07) 
isviçre çakısı


  • mesgul ve huzursuz  (17.02.16 17:13:58) 
Ben etkinlikli hediyeleri çok beğeniyorum. Beraber katılabileceğiniz bir günlük olan workshoplardan olabilir. Kahve eğitimi, çikolata, cupcake ıvır zıvır yapma gibi gibi.

Tatil+1 haftasonu için bir yere gidebilirsiniz.
  • jazzabel  (17.02.16 17:59:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.