[]

Behzat C' nin pek cok bölümünde calan ara sarki veya melodi

Bircok bölümünde duymustum ancak herhangi bir sarki cagrisimi yapmadi. Behzat C dizi müziklerinin tamamini taradim shazamladim ama yine de bulamadim. En sonunda duyuruya sorayim madem dedim.

Örnegin surada duyulabilecek olandir : youtu.be

Bulabilirsek cok mutlu olacagim. Uzun versiyonunu dinlemeyi cok istiyorum. Cem Kismet veya bir Pilli Bebek sarkisi cikarsa cok utanacagim yalniz.

 
dizi müzikleri illa bestecinin albümünde yer alan ismi cismi belli bir şarkı olmak zorunda değil ki.

muhtemelen sadece dizide fon olarak kullanılmak üzere bestelenmiş bir melodidir. yine muhtemelen pilli bebek tarafından bestelenmiştir. eğer behzat ç'nin sondtrack albümü gibi bir şey varsa orada bulabilirsiniz.

aynı şekilde jenerik müziği de pilli bebek'in herhangi bir şarkısı değildir, behzat ç. jeneriğine özel bestedir.
  • kibritsuyu  (17.02.16 15:26:26) 
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.02.16 15:26:49) 
  • arockm  (17.02.16 15:33:49) 
Aslinda gayet de albümde yer alan ismi cismi belli bir sarkiymis. Ben tabi akillilik edip sözlü sarkilari atladigim icin direkt, gözden kacirmisim onu. Arockm isimli yazara tesekkürler...


  • plazmayi takti mi oglanlar  (17.02.16 15:56:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.