[]

kedi ile iguana anlaşır mı

İguana beslememek istiyorum kediler sorun teşkil eder mi




 
iguana duran bir hayvan zaten kedi gelir en fazla bir iki pati atar sonra sıkılır gider. iguana da kediye bir şey yapmaz. bence sessiz sakin takılırlar.


  • kaputt  (16.02.16 16:25:31) 
www.youtube.com

Bugün yine başka bir video izledim. Orda da kedi bu hayvanla oynuyor ama hayvan @kaputt'un dediği gibi kıpırdamıyor çok fazla.
  • otonom  (16.02.16 16:25:38 ~ 16:27:49) 
iguana saldırgansa büyük sıkıntı çıkar. ben de bakıyordum beslemek için ama vazgeçtim. sağı solu belli olmaz zaten.

gerçi çoğunlukla terraryumda kendi halinde takılır ama ben güvenemem. sdgsdf
  • passion rules the game  (16.02.16 16:27:44 ~ 16:28:06) 
aynı evde dört kedi bir köpek bir iguana bakan birini tanıyorum. henüz birinin diğerine saldırdığını duymadım.


  • kuzey li  (16.02.16 16:30:15) 
merhaba sandman. ben iguana değil ama bukalemun ile tecrübe edindim bu olayı. iguananızın büyüklüğü ne kadar olur, bu da ilk başlarda bir etmen olabilir. benim bukalemunum yaklaşık 20 cmdi.
6 aylık tekir bir kedim varken (yaramaz, fazla yaklaşmayı sevmeyen, erkek) bukalemun almıştım. ilk başlarda kedim o kadar acaip karşıladı ki bu olayı, hayvan uzun süreler boyunca öylece durup izliyordu bukalemunu. yüzünde i1215.photobucket.com şöyle bir ifade.
çok ilginç günler yaşadık; peşinden hiç ayrılmadı o yavaş hayvanın, arasıra pati atmalar oldu, sürekli uzaktan da olsa izledi. fakat hiç saldırı olayı olmadı. o sıralarda bukalemunda da patilere karşı counterattack'lar yaşadık ama hiçbiri fevri bir şekilde bitmedi. yaklaşık bir hafta sonra kedim iyice alıştı, bıraktı peşini. 3 ay beraber yaşadılar, sorun çıkmadı.
  • mizore  (16.02.16 16:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.