[]

Iyi bir kitaplık arıyorum - nereye bakayım?

Çok ağır, çok şaşalı bir şey olmasına gerek yok. fakat kaliteli olsun, şık olsun.

Nereye bakayım?


 
kentsel dönüşüm nedeniyle bostancı-kadıköy arasında deli gibi mobilyalar alıcı bekliyor .


  • jamswety  (16.02.16 16:00:39) 
şıktan kastın ne bilmiyorum ama ikea'nın kitaplıklarını beğeniyorum. onlar sağlam değil dersen modellere bakıp marangozda da yaptırabilirsin.


  • kuzey li  (16.02.16 16:03:55) 
ikea'dan 200 tlye beyaz kitaplık aldım. çok başarılı bir ürün. başta basit gibi geliyo ama tüm kitaplarımı aldı.


  • biz de yeni kalkmistik  (16.02.16 16:05:55) 
www.koctas.com.tr

şundan var bende 5 yıldır. her türlü, en ağır kitapları doldurmuşumdur. çökme gibi bir durum olmadı gayet sağlam. koçtaş'a bakınabilirsin.
  • terlik yutan canavar  (16.02.16 16:54:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.