[]

Sevgiliyle bayramda tatil

Aday memur olduğum için ilk yıl yıllık iznim yok ama şansıma hem ramazan hem kurban bayramı büyük ihtimal 9 gün tatil olacak şekilde denk geliyor. ben de bu bayram tatillerinin birinde sevgilimle tatile çıkalım dedik.

Geçen yıl ilk tatilimizdi, kafamız rahat olsun diye her şey dahil bir tatile gitmiştik, güzeldi ama çok bi tat alamadım.

Hayatında geçirdiği en güzel anları interrail yaparken yaşamış biriyim ben. O yüzden götümün üstünde çok fazla oturmayacağım bir tatil istiyorum. Yurtdışı için baktım, malum bayram tatili dönemi olduğu için bilet fiyatları aşırı pahalı. Vizesiz birkaç ülkeye baktım, vize ücreti olmazsa uçak biletini dengeler diye düşünerek, onların da fiyatları uçlarda.

Son olaylardan sonra Türkiye'deki büyük otellere de kesinlikle para kaptırmayı düşünmüyorum. Kafamda birkaç alternatif var şuan için;

- Tatili Ege taraflarında tek yerde geçirmeden gezerek 3-4 farklı yerde geçirmek.
- Yunan adalarına gitmek.
- Vizeyi falan alıp en uygun yurtdışı biletini bulduğum Atina'a gitmek. (2 kişi gidiş dönüş 690 lira)

Ben : Geze geze bir yeri tanımayı seven biriyim. Deniz-kum-güneş üçlüsünden hazetmem. Hatta yüzmeyi bile bilmem.
Sevgilim : Gayet gezmeyi sorun etmeyecek bir tip ama deniz-kum-güneş olmazsa olmazı. Denizsiz tatil tatil olmaz ona.

Alternatif olarak önerebileceğiniz neler olabilir ? Uygun uçak bileti fırsatları çoktan kaçtı herhalde kimse de bayram için kampanya yapmaz.

 
yunanistan/santorini atinaya alternatif olabilir.


  • nax  (16.02.16 18:57:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.