[]

ersin karabulut-sevgili günlük okumuş insanlar!

takip ediyordum bu köşeyi, sonra yurtdışına çıktım, bi geldim baktım ki bitirmiş. aklımda inceden bi merak kaldı. ne oluyor sonunda?

kıza arkadaşı "sen Arda ile yeni tanışmadın, zaten tanıyordun" diyordu. ne iş?

kız eski zengin sevgilisi ona bi şey yapınca mı hafızasını kaybediyor? kamyon çarptı hikayesi yalan demişti annesi çünkü..

kızın yakın arkadaşının sevgilisi de kendisine aşıktı (ne biçim bi cümle bu.. isimleri hatırlayamıyorum da, ondan) o ne oldu?

ne oldu yani, nedir?

 
---spoiler---






O Arda kişiyle meğer daha önceden çıkıyorlarmış ve Arda' yı da aslında sevmiyormuş bu kız. Arda' ya ayrılalım dediği günün sonunda, Arda kızı evine bırakırken, kasıtlı olarak kaza yapıyor ve hastanelik ediyor. Hafızası da burada gidiyor kızın. Aslında, bu Arda problemli herifin tekiymiş meğer, daha önceden de vukuatları falan varmış.

Neyse, kızımız Arda ile tekrar ayrılmaya karar veriyor. Bu sefer Arda kabul ediyor. Kızı evine bırakayım diyor, fakat kabul etmiyor. Daha sonra sarışın kızla konuşurken, bitti falan diyor, fakat "yarın beni son kez arabayla gezdircek" gibi birşeyler söyleyip bitiriyordu.
  • sheba and the albino girls  (30.10.09 14:25:20) 
işte o arda eski zengin sevgilisymiş. sonra kız ayrılmak istediğini filan söylemişti herhalde de adam da son artık ayrılacları zaman seni gideceğin yere bırakayım filan diyerek arabayla bilerek kaza yapmış. kız hatırlamıyor tabii bunları annesi filan biliyor. kız öğrenmiyor da hiçbir zaman eski sevglisi olduğunu. zaten adamın gerçek adı da arda değildi. hatırlamıyorum adını.
kızın yakın arkadaşının sevgilisi de kendisine aşık değildi de öyle sanıyordu herhalde. internetten yazıştığını da o zannediyordu da buluşunca o olmadığını öğrendi filan.
sondan bi önceki hafta kız arda'ya iyisi, şirinsin filan ama arkadaş olarak görüyorum tarzında bişeyler söyledi. bunun üstüne adam üzüldü, sinirlendi filan. yine arabayla gideceğin yere bırakıyım dedi ama kız binmedi kendim giderim filan dedi. son hafta da günlüğüne "çok ısrar etti ben de çeviremedim. bi dahaki sefere arabayla dolaşıcaz biraz" tarzında bişeyler yazıp bitiyordu.

ben böyle hatırlıyorum da arada belki yanlışlar olabilir. "kızın yakın arkadaşının sevgilisi de kendisine aşıktı" mevzusundan tam emin değilim sanki.
  • tepedeki psychedelic adam  (30.10.09 14:26:07) 
yanisi; kader yeniden tecelli etmiş, ilişki teklifini reddettiği arda tarafından daha önce araba ile kasıtlı olarak öldürülmeye çalışılan kızımız (arda kullanıyordu kız da içindeydi, arda hasta ruhlunun tekiydi, kızla ölüme gidecekti.) hafıza kaybı nedeniyle tüm bunları hatırlamadığı için

arda yeniden karşısına, sıfırdan çıkıyor (sanki facebukta tanışmışlar da ilk kez görüşüyorlarmış gibi.. )kızımızı etkilemeye çalışıyor, kendini sevdirmeye çalışıyor yine.. bu sefer umudu var ardanın.. ama kız hafızayı kaybetse de kadınsı duygularını yitirmediğinden yine reddediyor arda nın teklifini.

sevgili günlük e şöle veda ettik;

kız bu sefer keisn ölecekti.. arda yaralanma ile bitirmeyecekti bu işi. kökten çözecekti.

görmedik ama ersin farkettirdi bize.

nedir? kaderden kaçamıyorsun. hasta ruhlulardan hiç kaçamıyorsun.

ps: kızın yakın arkadaşının sevgilisi kısmı sadece ersinin baştaki "katil uşak mı bahcıvan mı şaşırtmacası" gibi bişiydi.. sonra bi daha kullanmadı o ögeyi.
  • medre  (30.10.09 14:36:43) 
teşekkürler. bilgilendim. iyi insanlar sizi.


  • lovemyself  (30.10.09 15:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.