[]

jako mu iguana mı?

egzotik bir hayvan beslemek istiyorum. tabi hepsinin zorlukları, karakterleri vs. farklı. ama siz olsanız hangisini beslemek isterdiniz?

danke.


 
bukalemun bakmıştım zamanında ama beslemek sorun oluyor(kendisi avlanmak istiyor, yemek yemiyor falan), jako bence.

imza: kedili bir adam.
  • makarnavodka  (15.02.16 21:57:06) 
hocam kedi bende de var da papağan rahatsız olur mu diye korkuyorum. bir süre ayrı bakarım da sonra sorun çıkarsa falan. iguana da çok tatlı ama iki metre oluyormuş.

sanırım jako peşinde koşacağım :)
  • passion rules the game  (15.02.16 22:01:36) 
Bi kedi daha al ne biliim


  • mutevazi  (15.02.16 22:44:59) 
Bi de jimmy hakli, beni bi tanesi isirdi bir aydir iyilesmiyo yarasi, kedilerin kopeklerin de direkt gozune hamle yapiyo serefsiz.


  • mutevazi  (15.02.16 22:51:10) 
genç jako. 70-80 yil yaşasın cocuguna felan hatira kalsın


  • sylow  (15.02.16 23:30:52) 
jako derim


  • basond  (16.02.16 12:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.