[]

Soruya cevap değil gerekçesi

iki gülelim diye esprili cevap atıyorum, bu gerekçeyle siliniyor. yazılan her cevap, soru hakkında ispatlanmış ve yanlışsız bilgiler mi vermeli o zaman?




 
kendinizi soru soran kişinin yerine koyun. soru soranın amacı cevap almakken birinin gelip alakasızca kendince espri başkaları için bir anlam ifade etmeyen yorumlarda bulunması ben soru sorduğumda beni rahatsız eder. bunu yapmak için forumlar var zaten diye düşünüyorum.


  • avonkatalogu  (15.02.16 16:49:29) 
sorudan soruya değişir geyik yapma durumu ama.


  • elorelia  (15.02.16 16:56:29) 
ispatlanmış ve yanlış olmasına gerek yok "bence". önemli olan yazarın sorduğu soruyla ilgili cevaba ulaşmasına yardımcı olma eğiliminin olması . öteki durumlarda soruya cevap olmayan her türlü cevabı (geyik, klişe bkz, laf sokma, eleştiri vb.) cevapları elimden geldiğince ispiyonluyorum.


  • rakicandir  (15.02.16 17:03:17) 
modlar ergenlikten çıkamadılar henüz abisi olur öyle şeyler.


  • cekilmis gayfe  (15.02.16 17:16:35) 
Eskiden yoktu yeni çıktı bu adet


  • i ve been mistreated  (15.02.16 17:54:47) 
Eger kaydolurken onayladigin kurallari asagidaki yardim sayfasindan okursan, su an duyurudaki ana sayfadaki her 10 sorudan ikisi hatali, biri direkt silinmeli gibi bir sonuc cikacaktir.


  • aynadakiyabanci  (15.02.16 18:23:01) 
soruya gore degisir, geyik duyurularin altindaki geyik cevaplara dokunmuyo modlar.

ama biri ciddi bi soru soruyo sen de altina ehuehehue tarzi cevaplar girince sacma oluyor, silinmesi gayet mantikli. hatta ben flaglemis olabilirim senin cevabini daha once.
  • ocaan  (15.02.16 19:28:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.