[]

Bu Araçlar Neden Bu Kadar Ucuz?

Elektrikli araçlara bir bakayım dedim, hep çok pahalılar diye düşünmüştüm zaten bir de batarya kirası falan var ama fluenceler o kadar uygun ki hayret ettim, linkte iki tane var, sizce neden? Ya da bunlar gerçek fiyatları mıdır?
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com


not: bataryalara artık para ödenmiyormuş+10 yıl garantisi var.

 
Piyasalarını hiç bilmiyorum ama menzillerinin kısa olması önemli bir nedendir.


  • arnold schwarzeneger  (15.02.16 12:06:58) 
@arnold schwarzeneger yani menzili daha kısa olan bunun küçük kardeşi zoe bile 60 binlerden başlıyordu ondan bir tereddüt ettim. Ki elektrikli arabalarda bu kadar düşük fiyat ilk kez gördüm bilemedim, menzil direk kısa zaten tesla falan değilse onlar da astronomik fiyatlar sanki.


  • kullanıcıadımbuolsun  (15.02.16 12:10:45) 
İkinci elde dolaşımı düşük olduğundan hızlı değer kaybediyordur muhtemelen.


  • arnold schwarzeneger  (15.02.16 12:18:13) 
Fluencelerin üretimi durduğu ve batarya kirasından dolayı fiyatları muazzam düşmüştü , ama yeni açılan dava vb. gibi bir durumla artık batarya kirası kalkmış.10 senede garantisi varmış akülerin.Eğer müstakil evde yaşanıyorsa (şarj istasyonu için)ve günde 100 km civarı gidiliyorsa almak çok mantıklı olabilir ucuz fluenceleri.


  • ecos  (15.02.16 12:34:13) 
pillerine yıllık 10bin km için ayda 300 lira gibi bir para ödendiğinden.

zaten o paraya mazot alsan o kilometreyi yapıyorsun. kimse de ince uçlu fluence şarj aleti aramak istemiyor.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (15.02.16 12:46:23) 
bataryası ölmüştür.


  • jamswety  (15.02.16 12:46:53) 
Çünkü bu araçların üretimi durdu. Piyasada ki muhtemel araçların pil ömrü bittiğinde tedariği zor olacak hatta belki hiç olmayacak.


  • gozu acik sevisen yahudi  (15.02.16 17:05:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.