[]

Tıpçı Arkadaşlar bi bakar misiniz? (Burun kanamasi)

Dün sabah yoğun burun kanamasiyla uyandim. Ne yapacagimi sasirdim hemen acile gittim. Tampon falan yaptilar ama tam durduramadilar. Yavaşladı ve durur gibi oldu. Bu arada tahlil yapıldı temiz cikti. Serum falan taktilar. Bayagi bi kan kaybettim. Eve geldik. Evde tekrar kanamaya basladi ve tamponlardan dolayi bogazims akmaya başladı. Tamponlari cikartmak zorunda kaldim ve yine acile koştuk. Bu defa KBB uzmani cagirdilar evden. Adam geldi, hayvani büyüklükte 2 tane tampon yapti ameliyat eldiveninin parmaklarini keserek. Sonra beni bagrita bagrita bogazima kadar soktu onlari. 48 saat sonra tamponlarin çıkacağını soyledi yani dali günü. Gece yatana kadar bir sorun yokken uyurken tampon oldugu halde kan gelmeye basladi. Kalktim bir sekilde durdurdum. 2 defa oldu bu. Simdi de ince ince sızıyor.

Sorum su ki bu kilcal damardaki kan neden pihtilasmiyor? 24 saati gecti. Yarina kadar sizinti bitecek mi? Yoksa bu tamponlar durmaya devam mi edecek? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.


 
kanarken kafayı geriye yatırmak pek doğru değil. dediğin gibi kanı yutarsın. sonra mide bulandırır o. mümkün olduğunca kafayı eğ. eğemiyorsan da normal pozisyonda tut.


  • sutlu nescafe  (15.02.16 09:46:24) 
burdan kimse yardimci olamaz size. kbb doktoru ne dediyse o. yine gecmiyorsa yine gideceksiniz.


  • fayfim  (15.02.16 11:22:23) 
Trombosit değerlerin düşük olabilir. Acile gidip bir danışın tekrardan.


  • bigcaptain  (15.02.16 11:22:43) 
aspirin falan aldıysan alma bi daha geçmiş olsun doktora görün


  • basond  (15.02.16 11:24:30) 
Geçen yıl eşim bilinmeyen sebeplerden dolayı 3 gün burun kanaması yaşadı. Envai çeşit tampon şu bu falan yapıldı ama sizdeki gibi işe yaramadı. En son damarı yaktılar (gümüş nitratla mıydı neydi). Ondan sonra kurtuldu anca. Yani tamponlarla durmayabilir, huylanırsanız yeniden gidin hastaneye.


  • whoosie  (15.02.16 11:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.