[]

Sürekli uykum geliyor, sebebi ne olabilir?

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum fakat 5-6 aydır aşırı tembellik ve uyku durumum var, geceleri 12 saat uyuyup gündüz de 1-2 saat uyuyorum, kış uykusuna yatan hayvanlar gibi oldum, pek evden çıkmak istemiyorum, havalar ısınınca geçer mi yoksa başka sorunlar olabilir mi?




 
Depresyon falan olmasın?


  • animus  (15.02.16 01:01:11) 
Bir kan testi yaptırıp B12-B6 değerlerinize baktırsanız? Vücuda az alınıyor olabilir, alınıyorsa bile yeterli emilim sağlanmıyor olabilir. Epey etkiliyor.


  • sevgikusunkanadinda  (15.02.16 01:02:28) 
lodos! bir de karbonmonoksit zehirlenmelerine dikkat edin.


  • hebanon  (15.02.16 01:06:35) 
herhangi bir sorumluluğun var mı? yapman gereken ama yapmak istemediğin bir iş gibi mesela?


  • theduffman  (15.02.16 01:07:50) 
Demir eksikliği de olabilir. Bende de aynı sorun vardı. Kan tahlilinden sonra ilaç kullanmaya başladım, düzeldi şimdi.


  • fraise  (15.02.16 01:09:10) 
@animus bilmiyorum belki şu kış depresyonu dedikleri şey olabilir, soğukta dışarıda olmaktan nefret ediyorum, yazın şort-tshirt, açık pencere rahatlığını özlüyorum, soğuk havadan dolayı spor yapmak, duş almak da çok zahmetli geliyor havalar ısınınca bir şeylerin değişeceğini düşünüyorum.

@animus şu an için yok ama 1-2 ay önceye kadar vardı.

@sevgikusunkanadinda böyle sürerse fizyolojik nedenlerini de araştıracağım, bir arkadaşım da uyku probleminin düzenli sporla düzeleceğini söylemişti, bütün bunları yaptıktan sonra devam ederse dediğiniz gibi bir test yaptırabilirim.
  • gezegen olan pluton  (15.02.16 01:16:09) 
@gezegen olan pluton, spor bende pek çok işe yaramıştı ancak bir türlü uykuyu düzeltememişti :) ama bir denemekte fayda var elbette. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok sonuçta.


  • sevgikusunkanadinda  (15.02.16 01:54:23) 
Spor çözüm olur. Daha az uyursun sabah zimba gibi uyanirsin.


  • westblack  (15.02.16 06:44:47) 
tiroid hormonu düzensizliği olabilir kan tahlilinde tsh, t4 vb gibi hormon seviyelerinede baktırırsanız emin olursunuz tabi herzaman için doktorada yorumlatmak lazım.


  • mehmet lutfi  (15.02.16 07:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.