[]

Visco yataklar hakkında

Visco yatak kullanan var mıdır? Memnun musunuz? Bir de visco genel geçer bir tanım sanırım. Çok fazla sahtesi olduğu söyleniyor. Nasıl anlıyoruz?

mesela bu yatak nasıldır?

www.hepsiburada.com

Bir de Ankamall alışveriş merkezinde İşbir yatak dükkanına gittim. Birkaç yatak denedim. Fiyatlar 1400 - 2000 arası. Bu kadar uçurum olması normal midir?

 
almamanı tavsiye ederim. bu yatağın içinde kimyasal madde var ve havaya karışıyor sonuçta. abd'de tartışılıyor bunlar...
visco olmayan çok çok iyi yataklar var.

  • kampaspe  (14.02.16 22:56:15) 
@kampaspe işbirin sitesinde ... gazları kullanılmadan hazırlanmıştır diyor. neler var visco olmayan ve bel ağrılarına iyi gelen. örnekler veya link verebilir misin?


  • yüzyıllık yalnızlık  (14.02.16 23:02:13) 
git bence işbirin bayisine. eleman anlatsın, bir sürü çeşit var. işbirden almıştım ben de, ama model hatırlamıyorum.
bir de visco'larda hafif gömülmekten ötürü, yaz yatışları çok iyi olmuyormuş.

  • kampaspe  (14.02.16 23:15:00 ~ 23:15:55) 
tempur kullanıyorum ben çok memnunum


  • oscar  (14.02.16 23:27:23) 
alışık değilsen ve de daha önce kullanmadıysan tavsiye etmiyorum rahat gibi duruyor ama bende durduk yere sırt ağrıları yapmaya başladı, işbirde genel olarak gereksiz pahalı bütçeniz yetiyorsa bakın tabi


  • dusundumdusundumdurdum  (15.02.16 19:06:24 ~ 19:07:12) 
@oscar hocam bugün tempur a gittim. 2 çeşit yatak gösterdiler biri visco therapist model. 900 Tl civarı vardı hoşuma gitti. danimarkadan gelen tempur marka basınca duyarlı yatakları ise 6000. sende hangi modelden var? ne kadardır kullanıyorsun?


  • yüzyıllık yalnızlık  (15.02.16 19:54:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.