[]

Sizce Haksız mıyım?

öncelikle herkese merhaba duyuru ahalisi sonralıkla benim bir maruzatım var.

kız arkadalım aktif bir twitter kullanıcısı, ben ise yaklaşık 2 senedir elimi ayağımı çektim bu tarz mecralardan. hatta o dönem beraber kapatma kararı aldık çünkü kız arkadaşımın bir stalkerı beraber çekildiğimiz bir fotoğrafı alıp yüksek takipçili hesabında paylalmıştı, araştırdım ve elemanın kız arkadaşımla zamanında ilgilenen bir denyo olduğunu öğrendim.
işte bu olaydan sonra biz twitter'ı instagram'ı filan kapattık, o günden sonra gereksiz görmeye başladık. yine de kız arkadaşım dayanamadı ve 6-7 ay önce tekrar açtı, bende kendisine " açıyorsan da kilitli tut bari ki bu tarz sapıklar takip edemesin, fotoğraflarımızı nerelere gittiğimizi göremesin, sen zaten tanıdığın kişileri takip eder onları da kabul edersin" dedim. malum hafif paranoya var bende. bu da "tamam" dedi.



ya arkadaş dün yakın bi arkadaşım kız arkadaşımın benim hakkımda attığı komikli bi tweeti referans alarak zannıma bol gülücüklü mesaj attı, ben baktım kilit yok. kendisine sordum sebebini, cevap olarak; "canım sıkıldı açtım geri, ama şimdi kapatıyorum" dedi. amacını sordum gevrek gevrek cevap veriyor. bakın gevrek.

yahu bu eylemin amacı bir tek bana mı gereksiz ve saçma geliyor, ulan insan canı sıkılınca böyle şeyler yapar mı, siz yapıyor musunuz? ben öyle her b*ka karışan bir insan değilim, sadece fotoğraflarımız filan saçma fake hesaplarda dolaşmasın diye hesabı kilitlemesini istedim, hanımefendi canı sıkıldı diye kilidi kaldırmış, hayır bunun getirisi ne olacak da canının sıkkınlığı geçecek.

ben de bu durumdan dolayı rahatsız olduğumu, sinir bozucu bulduğumu dile getirdim, aramız son 3-4 saattir limoni.

sizce kim haklı?

 
Bir konuda anlastiysaniz iki taraf da birbirine danışmadan anlaşılan şeyi değiştiremez. Konu ne olursa olsun. O yüzden konunun içeriğinden bağımsız olarak haklisin.


  • sen git ben geliyorum  (14.02.16 22:43:29) 
bi insan canı sıkıldı diye neden böyle bişey yapsın. çok net zaten en başında böyle bir kararı çok isteyerek vermemiş sen istediğin diye kabul etmiş. zaman geçince de açmış zaten. çünkü öyle takipçi kazanamıyor.


  • hononu  (14.02.16 22:57:21) 
Belirtildigi gibi konudan bagimsiz olarak haklisin. Bir konuda anlamissiniz durum degistirilecekse senle konusmasi gerekirdi.

Ben olsam sikildigim icin actim cevabindan ilgi cekmek hosuna gidiyor demek ki sonucunu cikarirdim. Bunu kotu bir sey olarak soylemiyorum. Bazi insanlar begenilmeyi, hakkinda konusulmasini, yorumlar yapilmasini seviyor olabilir.
  • yorke  (14.02.16 22:58:13) 
haklısın, çok gevşekçe ve ciddiyetsiz bir tavır.


  • KaraSakall  (14.02.16 22:59:20) 
Bence hiç bir şey söyleme, kendi hesaplarını aç, tekrardan aktif ol.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,
tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
  • KaraSakall  (14.02.16 23:00:23) 
bir mevzuyu içerikten bağımsız nasıl değerlendiriyorsunuz, olayın kendisi içerik zaten? bence kızın yaptığında abartacak bi şey yok. hesap kendi hesabı çok abes bi şey yapmadıkça ister açık yapar ister gizli. bu kadar müdahale edersen bayar kaçırırsın kızı.


  • ambrosia  (14.02.16 23:12:48) 
haksızsın.
o başka bir insan, senin tasmalı köpeğin değil arkadaşım. ayrıca bunlarla uğraşmak seni küçültür. gururlu, ağır adam bunlarla uğraşmaz. bu konuları kurcaladıkça da iyi etki bırakmazsın.
kıza söz geçirmek istiyorsan, ağırlığını başka şekilde göster.
kızın herhangi bir net ayıbı da yok. twitterdı, şuydu buydu, hikaye, su sabun bunlar...

samimi yazdım, ağır olduysa kusura bakma.
  • kampaspe  (14.02.16 23:21:31) 
haklı haksız yok ama illa bir haklı olacaksa kız arkadaşın 1 parça daha haklı gibi. Aman nasıl kullanacaksa kullansın karışma açmak istemiş, bu tarz şeyleri kullanmaya alışkın ve burdan gelen bol takipçili ego tatmin etme yöntemlerine alışan birinin bırakması zor. Muhtemelen takipçi sayısını olumsuz etkilemesin diye açık bıraktı. Sonuçta twitterda elin adamlarıyla flörtleşmeiyor. Ha böyle söylediğime bakma ben de az ve sınırlı çevremden oluşacak şekilde sosyal medya araçlarını kullanıyorum ama işte seveni de var. Ama en azından özel fotolarınızı twitterda paylaşmasın bari, zaten o amaç için pek uygun bir yer değil.


  • limoncello  (14.02.16 23:34:21 ~ 23:35:59) 
Arkadas, gir 4chane, gir /b/ye, bubble shops, cumshops, rate my gf, pics you shouldnt save, facebook faps basliklarini bul arsivden, hepsini ac sekme sekme.

Sonra cagir sevgilini, bak de, burda gördügün her resim, sosyal medyaya konmus masumane fotograflar. Bak bu kizi eski sevgilisi paylasiyor, nude göndermis, bak bu resmi facebooktan alip pornstarlara photoshoplayip kaydetmisler, bak bunun yüzüne facial shot shoplamislar, bak bunu bubble filtresiyle ciplak resimmis gibi ayarlamislar, bak buna cum tribute yapmislar. Bu resimlerin bazilari motherlessta paylasilmis, bak bunu su sitede bigger penis reklamlarinda kullanmislar.

Tek tek göster.

Igrenc mi, adult mu, tamamen soguk, net bir ses tonuyla göster. De ki, bu yüzden nude cekip birbirimize yollamiyor, bu yüzden bari resim paylasiyorsak, ki onu da sevdiklerimizle paylasmak niyetindeyiz, öyle yapalim. Gene sinirlayalim. Yoksa o resmin nerede neler olacaginin hicbir garantisi yok. Azicik sag duyulu olmani. Temkinli olmani, mantikli olmani istiyorum de.

De ki, ben seni kendi gözlerimden kiskanirken, resminin ineternette dönmesinden, böyle les ve asagilik seylere alet edilmesine, baskalarinca konusulmasini, gün gelip senin basina bela acabilecegine karsi oldugunu söyle.

Olasilik 1- interneti birakir, mantikli bir insanin yapacagi da budur. Cünkü internette aktif olan kisim onedio, buzzfeed, zart zurt degil, pis taraflari.
Olasilik 2- devam eder. attention whore musun kizim dersin, daha sert konusursun.

Cünkü, ortada bir amac yok. Likela para mi kazaniyorsun, promotion mi yapiyorsun, ilham mi veriyorsun? Yok, sevdigin anlari mi kaydetmek istiyorsun? Resim cek, günlük tut. Paylasmak arkadaslarinla sevinmek mi istiyorsun, public yapma, gene paylas. Amacin ne yani? Canim istiyor ama banane ya diyeceksen de, niye canin istiyor. Nesi hosuna gidiyor, takipcin olmasi mi, bakiliyor olmasi mi, ne yani, yorumlari mi? Niye yapiyorsun diyeceksin, ordan yürürsün.

Samimi yazdim, agir olduysa kusruma bakma.
  • Silesius  (14.02.16 23:42:37) 
Eski dönemde kavgayla ve baskıyla aslında istememesine rağmen hesapları kapatma kararı aldıysanız haksız olma ihtimaliniz çok yüksek. Onu başta bu karara kendiniz itmiş olabilirsiniz. Kendi istediği zaman hesabını açar istediği zaman kapar. Ancak sizle alakalı birşey paylaşmasını istemeyebilirsiniz. Hesaplarını gizle de diyemezsiniz. Ama sizle alakalı paylaşım yapmayınca da sahipsiz sanarlar di mi Pıh. İnsanlar.


  • faredenkorkankedi  (15.02.16 00:58:17) 
Kilitli hesapla sıkılması çok normal. Yapılması gereken hesabı kapatmak olmamalı bence. Bir daha foto paylaşmaz olur biter.

Sen haksız değilsin çünkü kız arkadaşın o isteğine "tamam" diyerek bir hata yapmış. Bence birbirinizin hayatına müdahale etmekten vazgeçin.
  • melomel  (15.02.16 01:46:51) 
Net haksızsın. Herşeyini sana onaylatmak zorunda değil.


  • nekolaytezla  (15.02.16 02:22:00) 
Haklısın, sana verdiği sözü tutmamış neticede. Dalga geçer gibi cevap verdiğine göre de pek ciddiye alınmıyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (15.02.16 09:20:55) 
haksızsın. sevgilisiniz diye twitterına instagramına karışma hakkın yok, nasıl kullanmak istiyorsa kullanır. ancak fotoğraflarınızı ve ilişkinizle ilgili detayları paylaşmamasını isteyebilirsin, o ikinizin özeli.

edit: melomel +1
  • sayns  (15.02.16 09:48:56 ~ 09:49:37) 
"Kiz irkidisim nisil ilir di irkidis civrimi kirisir" cengaverlerini bu duyuruya da bekliyoruz.

Birbirinizin hayatını böyle küçük ölçekli sorunlar için zehir etmeyin. Akışına bırakın biraz, baktınız olmuyor yollarınızı ayirirsiniz.
  • piremses  (15.02.16 14:15:07) 
bi tane instagram hesabı aç, bunu ekle. sonra gördüğün bütün götleri beğen.
sorarsa sıkıldım dersin

  • crazy.boy76  (15.02.16 21:17:07) 
kesinlikle haklısın dostum. hiç hazzetmem öyle şeylerden.


  • cedrus deodara  (15.02.16 21:20:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.