[]

On Onayli Kredi

Nasil oldu nasil bitti anlamiyorum ama kkb puanim baya yuksek. 1600 kusurlerde.

Kredi kartim bile yok. Hayatimda hic kredi cekmedim.

Herneyse, su anda sigortali olarak calismiyorum. Fakat bankalardan 20-30 bin liralara kadar on onayli kredi cikiyor. Subeme gittim. Bana bir sgk girisi soyleseniz veya kira geliri vs olsa belgeli veya bir faiz geliri belgeniz hemen alacaksiniz krediyi diyor.

Ben bu belgelerin gercegine sahip olmadan alamaz miyim krediyi? Ozelden de yazabilirsiniz.

 
bana da yazarsanız iyi olur 1200 puanım ama kağıt üzerinde bir gelirim yok


  • boortlen  (14.02.16 23:29:44) 
merhaba,

kredi puanınız daha önce hiç kredi çekmediğiniz, bankalarla ihtilaflı bir durum yaşamadığınız için yüksek olabilir. ancak bir kredi çekerseniz bunun geri ödemesini puanınızla değil düzenli gelirinizle yapacaksınız. banka haklı bir gerekçeyle sizden gelir belgesi istiyor.
  • conrad moricand  (14.02.16 23:42:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.