[]

Müzikli Filim?

müziği sos olarak kullanan filmler ( daha doğrusu soundtrack açısından güçlü olanlar) değil de, daha çok müziğin icrası üzerinden ilerleyen ve içerisinde bol bol şarkılar barındıran filmler önerir misiniz?

izlediklerim;

once
ı'm not there
amadeus
inside llewyn davis
begin again
whiplash
cabaret
dancer in the dark
les choristes
Love & Mercy


not: elektro, rap, metal, hip hop vs. buna benzer her ne tür varsa o türleri barındırmazsa sevinirim.

not2: öylesi aklımda yok ama soundtrack açısından güçlü ve şarkılar filmde 30-40 saniye değil, klip gibi kullanılıyor dediğiniz filmler varsa onları da belirterek paylaşırsanız sevinirim.

 
dancer in the dark
stilyagi
ex drummer
the orchestra conductor
  • lesmiserables  (14.02.16 15:15:13 ~ 15:17:42) 
Hilary and Jackie olur mu


  • nick konusunda kararsizim  (14.02.16 15:24:07) 
august rush?

not2 için guy ritchie filmleri geliyor aklıma
  • peki madem  (14.02.16 15:28:48 ~ 15:29:35) 
Topsy-Turvy.


  • auroraaurora  (14.02.16 15:47:03) 
chicago ?


  • montauq  (14.02.16 15:57:03) 
sound of noise
les choristes

  • köstebek kurabiye  (14.02.16 16:13:03) 
Only Lovers Left Alive. burdaki abimiz müzikle fln ilgileniyo baya güzel müzikleri var hatta. giriş sahnesi ve müziği ise unutulmaz bence


  • livaist  (16.02.16 23:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.