[]

bu yazıcı alınır mı?

www.vatanbilgisayar.com

yani teknik özelliklerden anlamadığım için sormak istedim. sizce bu mantıklı mı? alternatif daha iyi bir şey alabilir miyim o civar fiyatlara?


 
mürekkepleri kuruyacak ve 2 ay sonra çöpe atacaksın kartuşu.
illa renkli olmak zorunda değilse lazer yazıcı al

  • basond  (14.02.16 11:48:37) 
illa renkli olmak zorunda değil. bu işlerden hiç anlamam. maksat yazıcı tarayıcı ve fotokopi olsun yeter. lazerlere baktım ama pahalı gibi geldi bana. ben öyle çok kullanan birisi değilim.


  • nemo problemo  (14.02.16 11:50:23) 
Benim zamanında şöyle bir duyurum olmuştu eksiduyu.ru yardımcı olabilir.


  • Euxinos007  (14.02.16 11:56:53) 
çok kullanmasanda mürekkepli yazıcı fotoğraf basmadığın sürece gereksiz bir alet


  • dreamsandcolours  (14.02.16 11:59:31) 
alternatif olarak, dolan kartuş muhabbeti var ben Epson yazıcımı aldıktan sonra bulmuştum gidip o kartuşlardan ve mürekkeplerden almıştım. Kendim dolduruyorum.

O tür firmalar/siteler yazıcılarla bundle yapıyorlar, yazıcı + dolan kartuşları + her renk 1lt mürekkep vs gibi. Bir göz at.
  • rodriguez2  (14.02.16 12:40:00) 
en az haftada bir cikti alacaksan guzel. yoksa degil.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (14.02.16 12:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.