[]

photoshop yardımı

elimde bir resim var (logo daha doğrusu) ancak arka tarafı beyaz. yani beyaz bir zemin üstünde logo var. Ben bu beyaz zemini kaldırmak istiyorum. Tabii pc'imin konfigrasyonları çok ağır oldugundna yapamıyorum, photoshop falan yok. Bana bu konuda yardım edebilecek biri var mı ? Bilen birisi için çok kolay oldugunu düşünüyorum çünkü.




 
beyaz zemini kaldırmaktan kasıt resmi şeffaf yapmak mıdır? yeni zemin koymak mıdır?


  • kediebesi  (30.10.09 01:56:19 ~ 01:56:33) 
resim ekledim. şimdi daha iyi anlayacaksınız ne demek istediğimi. bu beyaz zemin olmasın, sadece logo ve yazılar olsun istiyorum.


  • türk kelekom  (30.10.09 01:58:30) 
bunu ancak gif ile yapabilirsiniz.
burada anlatılmış
www.turkpaylasim.com

transparan (transparent) gif araması da sonuç verir.
  • kediebesi  (30.10.09 02:02:29 ~ 02:03:15) 
çok acil değilse eğer, bi yere upload et eve geçtiğim zaman photoshop kullanarak kaldırayım beyaz zemini. şuan da şirketteyim evin yüzünü göremez oldum lakin bu gün öğlen evde olacağım.


  • vurursa gol olur  (30.10.09 07:39:42) 
img21.imageshack.us

bu sanırım istediğin?
  • cnonefb  (30.10.09 10:02:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.