[]

Samsung Teknik Servisi Dava Etsem Kazanır mıyım?

Merhabalar,

Telefonum bozuldu ve üç ay evvel teknik servise bıraktım. Ne var ki o günden beri telefonuma kavuşamadım. İlk bir ay tamir etmeye çalıştılar. İkinci ayın başında telefonumu garanti kapsamında yenisiyle değiştireceklerini söylediler ve ikinci ay evrak işleriyle geçti (diyelim). Son bir ay ise (fazla bile oldu)telefonun bana gelmesini bekliyorum. Haftada iki kere teknik servisi aramama rağmen değişen bir şey yok. Mail atacaklarını söylüyorlar, ancak aynı tas aynı hamam... Artık gına geldi doğrusu.

Sorum şu, teknik servisi bir sonraki arayışımda en azından dava edeceğime dair tehdit etsem bir yararı olur mu? Peki dava etme işini gerçeğe dönüştürebilir miyim? Zira tüketici haklarının sitesine baktığımda belli bir paranın (üç bin üç yüz liraydı galiba) üstündeki ürünlerde çıkacak ihtilaflarla ilgilendikleri yazıyordu. Benim ürün ise bin lira bile etmez.

Teşekkürler

 
garanti kapsamindaki urunlerin 20 is gunu icinde tamir edilmesi gerekiyor, aksi takdirde iade yapilabiliyor. tehtide filan hic gerek yok bence, direk gidip tuketici hakem heyetine basvurun :) iki uc ay sonra paranizi iade alirsiniz.

ekleme: tukatici hakem heyeti icin avukata gerek yok.
  • fakyoras  (14.02.16 09:35:05 ~ 09:38:43) 
Merhaba,

Dava etmeden once samsung teknik servisi online olarak taciz (tacizden kastım şikayetvar, sozluk,duyuru bilimum mecra) etmeyi deneseniz? şikayetvar.com oldukça etkili bir platform diye biliyorum.

Dava etseniz avukat para ister kalem oynatmak icin, zararlı cıkarsınız.
  • anonymice  (14.02.16 09:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.