[]

Bandırma-Kuşadası scooter yolculuğu

Arkadaşlar yazın bu yolculuğu yapmak istiyorum. Rotam İstanbuldan vapurla Bandırma'ya geçip oradan da direkt Kuşadası olacak.

Yanıma çadır ve bir sırt çantasında eşyalarımı alıp 2 hafta kafa dinlemek istiyorum. Yaza kadar tüm detaylarıyla kafamda pişecek bu yolculuk.

Rotanın fotoğrafını ekliyorum. Sizce bu yolculuk scooterla geçer mi?

SYM Fiddle 125s

i.hizliresim.com

 
O yolu sık sık kullanıyorum. Dümdüz çoğu ve çift gidiş çift geliş. Manisa izmir arası biraz yokuşlu ama çeker herhalde scooter. Sıkıntı olmaz çok. 6-7 saat sürer ama scooterla herhalde.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.02.16 23:12:33) 
www.instagram.com

Arkaya çantamı atıp aynı bunun gibi yollara vurmak istiyorum kendimi. Zaman sorun değil. Ölmeyeyim yeter
  • tavish11  (13.02.16 23:17:57) 
youtube'da bir çocuk scooter ile istanbul'dan samsun'a gittiğini anlatmıştı kanalında. yanlış hatırlamıyorsam yamaha delight kullanıyordu. o 700 küsür kilometre yolu 1 günde yapabilmişti, sen de bu yolu rahat rahat yapabilirsin bence. yeter ki kullandığın motorun limitlerini bilip ona uygun bir şekilde yol al. :)


  • 10032007  (13.02.16 23:43:48) 
gidilir ancak ortalama hızını 60-70 km olarak hesapla. her 2 saatte bir mutlaka mola ver. yanına lastik tamir kiti + lastik şişirme spreyi al mutlaka. yazın yapacağın için fark etmeden dehidre olabilirsin dikkatin azalır risklidir. su almayı unutma.


  • orpheus  (14.02.16 00:46:07) 
balıkesirden sonra cok kamyon oluyor izmir e kadar. biraz farkli bir rota yapaim diyorsan, soma ayrimindan gir, soma-kınık-bergama yaparak gel. daha keyifli bir yolculuk olur, yollar daha sakin olur.


  • thewizardofearthsea  (14.02.16 00:48:59) 
Ben olsam Gönen üzerinden edremite giden yola çıkardım, boş ve güzel bir yol.
Edremitten sonra Burhaniye, Ayvalık, dikili, foça, izmir şeklinde geze geze giderdim.

Seni rotayı arabayla bile gitmekten nefret ediyorum.
  • spankenstein  (14.02.16 13:06:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.