[]

Yaptığınız işi seviyor musunuz? Neden?

SB :) TŞK.




 
evet hergün yeni şeyler öğreniyorum.
7 yıl tecrübeliyim.

  • basond  (13.02.16 20:32:56) 
Çok seviyorum. Çünkü çok keyifli.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.02.16 20:33:19) 
Çok seviyorum çünkü ürettiğim şeyin güzel sonucunu hemen görebiliyorum. Bir ressamın tablosunu bitirmesi gibi, ben de işimin sonucunu hemen görüp tekrar motive olabiliyorum.


  • neferkitty  (13.02.16 20:34:47 ~ 20:35:40) 
sevmiyorum, iş sevilmez. tanrı aşkına alfred, kim iş yapmayı sever ki! film izlemek sevilir, müzik dinlemek sevilir, seks yapmak sevilir, koşmak sevilir. sevdiğin şeyi yaparken işin içine profesyonel ilişki girince bir tadı kalmıyor. "ben çeviri yapmayı çok seviyom yeaa" diye dolanırdım okurken, hageten de boş kalınca keyfi bişeyler çevirirdim. sonra hadi bi iş alayım dedim soğudum.

şimdiki işimden memnunum çünkü yapabiliyorum, hayatımı zorlaştırmıyor. sadece para kazanmak için yapıyorum, attığım taş ürküttüğüm kuşa denk geldiği için sıkıntısız devam ediyorum.
  • baba jo  (13.02.16 20:36:15 ~ 20:37:49) 
çok seviyorum çünkü eşş... eşyalı ev tuttular benim için.


  • gencliginde metalci dovmus hikmet amca  (13.02.16 20:36:31) 
İş sanki para ve statü için Razı geldiğimiz köpekleşme derecesini gösteriyor benim için. İşini seven insanları seviyorum hele yaptıkları iş benim işimse bayılıyorum.hele para için değil sıkıntıyı çözmek öncelikleriyse falan miss.

Ama para ve statü kaygısına örtü olmuş bir çalışma Aşkı bana orospuluk gibi geliyor. Sevmiyorum.
  • ablakadam  (13.02.16 21:27:17) 
Evet çok seviyorum. Çünkü bir şirketi batıracak ya da kurtaracak kararlar alabiliyorum. Saygı görüyorum.


  • [silinmiş]  (13.02.16 21:36:33) 
seviyorum.
-misyonumuz süper
-çalışacağım günleri kendim belirliyorum
-çalışma saatleri içerisinde geniş (6-7 saate varan) dinlenme zamanları olabiliyor
-ortalamanın biraz üzerinde maaş
-saygınlık
  • kaledekiyalnizlik  (13.02.16 21:41:54) 
Seviyorum çünkü hasta bir insanı iyileştirip göndermek ve onun bir teşekkürü sadece dünyadaki en güzel şey. Her insan bir görev uğruna yaşamalıdır.


  • Erensq06  (13.02.16 23:20:02) 
Seviyorum, çünkü her gün bir şey daha öğreniyorum.


  • aychovsky  (13.02.16 23:22:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.