[]

superman'i tanımaya nereden başlamalıyım?

yeni filme gitmek istiyorum da. batman bilgim neredeyse tam. da superman'deki eksiklerim çok. çizgi roman dışında nereden başlayıp devam etsem? dizi çizgi film her şey olabilir.

teşekkürler


 
Man of steel'i izlersen baya bi fikrin olur. Haa ben ayrintili iyi bilmek istiyorum dersen de cizgi filmlerine bak derim.


  • suicidal ronin  (13.02.16 19:30:19) 
supermani çizgi film ve filmlerde tanımak istersen pek birşey anlayamazsın genel olarak karakter ve düşüncelerine çok değinmezler sırf aksiyon kaba kuvvet olayına giriyorlar bu yüzden çizgiroman olarak superman eart one serisini mutlaka okumanı tavsiye ederim son yıllarda yayımlanmış en güzel seri benim açımdan,ilk iki sayısı türkçeye çevrilmişti türkiye de yayınevi tarafından basıldığı için çoğu link kaldırılmış ,ingilizce olarak kickass torrente bulabilirsin.

1. sayı türkçe okumak istersen
dosya.co/xsgn37cr8f4v/Superman_-_Dunya_Bir_-_Cilt_1_(2010)_(TopFury&Glint&Nireng).cbr.html
cdisplay ile okuyabilirsin.
  • sealth  (13.02.16 21:17:32 ~ 22:15:24) 
smallville'dan basla derim. orada kucuklugunden itibaren isliyor.

www.youtube.com
  • evimin paspasi  (13.02.16 21:30:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.