[]

ilk buluşma değerlendirmesi

daha önceden arkadaşıyla beraber yemek ısmarladığım bir kız vardı. 2 3 hafta önce. o kızla arada sırada akşamları whatsapptan konuşuyorduk. bu hafta yemeğe davet etmiştim ama akşamları eve geç gitme sıkıntısı olduğu için yemek davetimi haftasonu kahvaltı yapmaya çevirmiştik. bugün saat 11'de buluştuk. kahvaltı yaptık. kahvaltı sonrası da kahve içmeye gittik. kahveleri içtik ve eve dağıldık. saat 2 gibi filandı. yani toplamda 3 saate yakın zaman geçirdik. bu kızla başbaşa olarak dışarıda geçirdiğim ilk zaman. şimdi kız özenli gelmişti. kahvaltı 1 saat filan sürdü, bu süre boyunca konuşmamız normaldi, ara ara sessizlik oldu ama genelde konuştuk. kahve içme faslı ise 2 saate yakın sürdü ama bunda çokça sessizlik oldu. ara ara konuşmalar oldu. ben telefonla filan hiç oynamadım bu süreler boyunca. kız ise arada sırada telefona baktı, sıkılmış olabilir biraz sanırım. şimdi ben bu işlerde acemiyim. ilk buluşma için bunlar nasıl? 3 saat uzun mu kısa mı? sessizlik olması normal mi? bundan sonra nasıl davranmalıyım? bir tavsiye verin, yol gösterin.
(ben: 25, kız:23 yaşında)



 
mesajlaşma falan var mı şu an? pek iç açıcı geçmemiş gibi.


  • cekilmis gayfe  (13.02.16 15:39:10) 
akşamları whatsappta mesajlaşıyoruz. şu an bir mesaj filan yazmadım. hemen bir şey yazmayayım dedim.


  • gonul_isleri  (13.02.16 15:40:21) 
buluşmadan sonra mesajlaşmadan bahsediyordum zaten. o yazmazsa yazacak mısın?


  • cekilmis gayfe  (13.02.16 15:41:53) 
Şansını dene bence. Kız özenli gelmişse ?


  • sherlockun kizi  (13.02.16 15:43:12) 
bilmem akşama yazarım herhalde. çok önemli mi ki o?


  • gonul_isleri  (13.02.16 15:44:26) 
kiz ozenli gelmis, cok da kotu sinyaller almamissan, cok kotu bi durum yoktur ortada, ilk bulusmalarda zaten cok sik konusmalar olmaz iki taraf da cekingense bence.

simdiki mesajlasmanin seyirinden anlarsin durumu, bir dahaki cagirdiginda gelip gelmemesinden vs.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (13.02.16 15:48:25) 
"hemen bir şey yazıp direk "yazıyor" görüntüsü vermemek için kendimi tutuyorum haberin olsun"

diye mesaj at.
  • sertunsuz  (13.02.16 16:03:26) 
Fark yaratamamışsın. Muhtemelen sen yürümeye devam edince daha da uzaklaşıp "kusura bakma ama ben seni sadece arkadaş olarak görüyorum" der gider. Ki senin de ona ölüp bittiğini, yanıp tutuştuğunu sanmıyorum. O yüzden zorlama. Vazgeç.


  • yirmisantim  (13.02.16 16:30:25) 
Bulusma bana da pek ic acici gelmedi yirmisantim +1


  • Take it away honey  (13.02.16 16:58:17) 
Bu kişiden kişiye göre çok değişir bence ama 3 saat bana uzun gelmedi. Akşam 9 gibi buluşup mekandan atmasalar devam edeceğim, sabaha karşı 4te 5te biten çok fazla date'im oldu. Diğer taraftan ilk buluşma 2 saati aşmamalı triplerinde olan yüzlerce kişi de var oraya takılma :)

Buluşma sonrası mesajlaşma en önemlisi, işin oluru var mı yok mu ordan anlarsın. Bana da pek iç açıcı gözükmedi ama abartıyor olabilirsin belki. Enseyi karartma. Yürümeye devam...
  • elon  (13.02.16 17:06:59 ~ 17:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.