[]

İş bilgisayarını Ev Ağına Dahil Etme

Merhabalar,
İş yerinde kullandığım bir bilgisayarım var. Eve gelince bunu bir homegroup'a dahil etmek istiyorum. Eşimle beraber kullandığımız dökümanlar vs. var ve bunları ortak erişimde tutmak istiyoruz.
Ama tabii ki iş bilgisayarım bir domain'e bağlı.
Bunun için homegroup'a bağlayamıyorum.
Bunun için yetkili bir abi varsa memnun olurum.
Teşekkürler.

 
Şirket bilgisayarı olduğu için güvenli olmayan ağlara bağlanamayacak şekilde yapılandırılmıştır. Dosya paylaşımı için ağa katılma dışında bir yöntem bulmanız lazım. Ortak erişim istiyorsanız bulut gibi bir şey kullanın. Hem dosyalar güvende olur, hem de istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.


  • himmet dayi  (13.02.16 12:28:09) 
Bunun için dropbox kullanmaya karar verdik en sonunda :)


  • likorlu cikolata  (08.05.20 21:10:25) 
az önce tailscale diye bir entry girdim sözlüğe. bir kontrol edin bence. tam sizin için yapılmış.

dropbox, onedrive ve google drive da iyidir tabi.
  • ozdek  (08.05.20 21:13:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.