[]

Ortalama 1.33 (3.yarıyıl) çok bitik mi?

Alttan 4 ders var.bölüm iktisat.ne diyorsunuz 2 ortalamayıi yakalayabilir miyim 8.yarıyıl sonunda? Yoksa direk yol yakınken bırakıp başka bir bölüme mi başlayayım kaydı yaptırdım ygs'ye.
3 yarıyıl adam akıllı oturup çalıştıgım toplam ders saati 10 falandır.türkçe gibi basit bir ders bile iki dönem dd düştü şimdi yükselmeye alıyorum öyle dersleri.



 
Adam gibi çalışırsan cok rahat toplarsın. Enseyi karartma, çalışmaya bak.


  • fever  (12.02.16 23:05:10) 
okulu dondurun, garson olarak filan calisin bir donem, sonra zaten kosa kosa bitirirsiniz.


  • e haliyle  (12.02.16 23:05:34) 
i1.someimage.com az çalışmayla rahatlıkla çıkarsın 2 üstüne. derslerimi daha farklı hocalara getirtebilseydim, sınav günü şanslı olsaydım, x yerine y konusuna çalışsaydım, seçmeli doldursam gibi hem bahane hem gerçekliği olan şeyleri katarsam 2.5'la mezun olurdum. toplam 10 saat yerine 40 saat çalış. seçmelilerle süsle dönemi. rahat olursun.


  • glamdr1ng  (12.02.16 23:20:12) 
2 ortalamayı rahat yakalarsın. Ama ben yüksek ortalama ile mezun olacağım diyorsan mecbur dd ve dc olan dersleri alacaksın.

Örnek olarak ben varım. 1. yarıyılın sonunda 0.97 ortalamam vardı. 3. yarıyılın sonunda 2.38 oldu ortalamam. Birde alttan 3 tane dersim kalmasına(toplamda) rağmen. Ama it gibi çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Bölüm elektrik-elektr. müh.
  • lathspell  (12.02.16 23:20:40 ~ 23:26:07) 
Ohoo benim birinci dönem 11 ikinci dönem 9 alttan dersim var :D Babam okul bitmeyecek bırak başka bir şey oku diyor hala pes etmedim.
Benim 0.80 liydi 3.dönemde. Bir buçuk yıl uzamış oldu. İlk yıllar okula doğru düzgün gitmedim ama geçen dönem mesela sürekli kütüphanedeydim. Haftada bir ciddili çalışıp her gün de göz gezdirdim. 8 tane istatistik dersini verdim böyle ve nefret ederim :)
Okulu sevmiyorsan bırak bence. Ben şimdi bırakmıyorsam son sınıfta bırakmaktan utandığım için.

Ya bide benimle aynı durumda olan arkadaşlar vardı ben bi şekilde bitecek zaten derken yaz okulundan 4er 4er ders aldılar her dönem ayrıca 11 ders alıp hepsini verdiler mezun olup gidiyorlar. Yeter ki çalışmayı bil valla oluyor.
  • jazzabel  (13.02.16 00:22:37) 
3. dönemimde 1.23'dü. 2.93'e çektim. Olur karşim çalış yeter.


  • charles montgomery monty burns  (13.02.16 09:05:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.