[]

kediniz kıyafetlerinizin üzerine yatıyor mu?

bu yaygın bir olay mı? hayvan yeni çıkardığım kıyafetlerimin üzerine yatıp kalkmıyor. hatta normalde şımarık olan kedi, kıyafetlerimin etkisiyle baya da sakinleşip saatlerce uyuyor. acaba benim böyle yatıştırıcı etkisi olan özel bir kokum mu var yoksa genelde kediler böyle şeyler yapıyor mu?




 
evet. her gün olmasa da zaman zaman yapıyor. sıcak olması ve kokudan dolayı olduğunu tahmin ediyorum


  • whatyougetiswhatyoudid  (12.02.16 14:57:01) 
yeni çıkardıklarımıza anında çörekleniyor, ama akşamdan yarın giyeriz diye hazırladığımız jilet ütülü kıyafetleri de sabah kırışık ve üstü kedi tüyü kaplı buluyoruz hep :)


  • kakamelsokoban  (12.02.16 15:00:33) 
Evet kıyafetleri ne zaman ortada görse üzerine yatar.


  • Dr_Stat  (12.02.16 15:00:50) 
Uzerinde sahibinin kokusu olan seyleri sever kediler. Bir de bizimki disi mesela, hep benim kiyafetlere gidiyor, hatununkilere pek salca olmuyor. En son camasir sepetinde yakaladim hatta. aha burada:

www.instagram.com
  • fortisvita  (12.02.16 15:01:31) 
çok yaygın. sadece kıyafete değil, çantaya, ayakkabıya da yatıyorlar. :)


  • whimsical  (12.02.16 15:18:36) 
Sicak ve senin kokun kedi icin cok cazip, benimki de yatiyor :)

En son hizini alamayip kucagima geliyor zaten asdfsc
  • neferkitty  (12.02.16 15:30:01) 
Mobildeyim editleyemedim bir de yebi yikanmis kiyafet ve carsaflara da yatiyor, yeni aldigim kiyafete de direkt atliyor


  • neferkitty  (12.02.16 15:30:52) 
sadece üzerine yatmakla kalmayıp bazılarına işiyor. dışarıdan gelince paçalarıma yapışıp kafasını sürtüyor, niyeyse gereksiz bi sevinç kaplıyo hayvanı pantolona kafasını sürtünce. pantolonu çıkarıp kenara bırakarak test ettim, keramet bende değil pantolondaymış.

yeni yıkanmış ve üzerinde parfüm olanlara yapıyor daha çok, bir de dışarıdan gelip koltuğa bıraktığım pantolonların da paçalarına işedi birkaç kez. sanırım kokuyla ilgili bir durum :H

daha bu sabah yatağın kenarını yüzünden evde ufak çaplı bir kriz yaşandı, ahahahaha... :D
  • hayirsiz  (12.02.16 15:36:07 ~ 15:38:45) 
çanta ,ayakkabı, terlik,kıyafet.
bebeklikten bugüne aynı

  • rakicandir  (12.02.16 15:37:21) 
evet. hele terli kıyafet çorap vs daha çok seviyor. yalıyo tişörtü :D


  • rayde  (12.02.16 15:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.