[]

little miss sunshine

duyuruda neden bu kadar seviliyor? her film önerisinin altına mutlaka biri bunun linkini atıyor.ben gayet normal bulmuştum. sevimli film ama çok abartılı bir olayı yok sanki.sevilebilir tamam ama cidden çok fazla öneriliyor burada bi tek ben mi çok bayılmadım?




 
ben de bayılmadım.


  • manuel mandalina  (12.02.16 14:54:05) 
little miss sunshine +1


  • loveinaflipbook  (12.02.16 14:57:39) 
sanatsal değil ama holivud filmi olanlar arasında blockbuster sevmeyip sinema üzerinden cool'luk yapmaya çalışan tiplerin ilk türeyişleri bu filmin çıkışına denk gelir. 2004'te çeviride evrim atlatan hafıza filmiyle başlayıp bu filmle devam eden akım juno muno derken iyice gelişti büyüdü. 90'ların başına kadar geçmiş filmleri de içine alıp(leon vs.) o kadar büyüdü ki akımın kendisi mainstream oldu. bi süre daha devam eder, sonra benzer başka bi akım doğar.

genel akım eleştirisini bir kenara bırakırsak; film kötü değil bence. akımı gömdüm ben zaten filmi değil, ki sanatsal açıdan bakarsak neredeyse hiçbiri mainstream filmlerden daha kötü değiller. ama biliyorsun işte bu işleri...
  • baba jo  (12.02.16 15:10:27 ~ 15:10:33) 
tatlı film önerisi sorulduğunda yazılması filme herkesin bayıldığını göstermiyor aslında, filmin herkesçe tatlı bulunduğunu gösteriyor.

ben de seviyorum. çocukla dedesinin ilişkisi, o ilişkinin masumiyeti hoşuma gidiyor. oyuncular iyi. ailedeki dinamikler ilginç. neden sevilmesin?

ben de çok bayılmıyorum da, neden sevilmesin? :)
  • whimsical  (12.02.16 15:17:29) 
@ whimsical hah iste onu sordum zaten.tatli film soranlara yazilabilir evet ama genel olarak en sevdiginiz film duyurusuna da yazilmis, gulmekten oldurecek film icin de,sevgiliyle izlenecek film icin de..yani bunlar icin ilk akla gelen film olmaz mesela benim icin.ben duyurudan gorup izledim valla ne filmmis arkadas diyerek


  • aquarium  (12.02.16 16:12:09) 
Katılıyorum, ama kişiden kişiye değişiyor işte alınan tat. O yüzden film tavsiyesi isterken "şu şu filmler gibi" diye ya da "şöyle şöyle olan" diye sınırlamak, nasıl bir filmden nasıl bir tat aldığına dair ipucu vermek iyi olabiliyor.

En sevilen film ile izlenen en iyi filmin de karıştırıldığını düşünüyorum bazen. En sevdiğin film Toy Story'dir mesela, ama izlediğin en iyi film Taxi Driver'dır gibi gibi...
  • whimsical  (12.02.16 16:41:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.