[]

cilt bakımı yaptiriyor musunuz?

Ben daha önce bir iki kere yaptırdım. yüzümde öyle bir problem yok, maksat temizlenmesi işte. Ara ara minik siyah noktalar çıkıyor, bir de çok kuru. Birkaç kısi cilt bakımı yaptırdıkça gozeneklerin büyüyeceğini o yüzden problemli bir cildim yoksa yaptırmamam gerektiğini söyledi. Aklım karıştı.

Siz yaptırıyor musunuz? Ne sıklıkla ve ne kadara yaptiriyorsunuz? Bir de İstanbul avrupa yakasında onerebileceginiz bir merkez var mıdir? Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
hayır hiç yaptırmadım yaptırmam da. öyle şeylerin faydalı olduğuna inanmıyorum.
nemlendirici krem bile kullanmıyorum ben sadece bol su içiyorum yetiyor.

  • sta  (12.02.16 11:09:54) 
Sta, ben de kozmetik ürün kullanmamaya çalışıyorum ama doğal yağlar, bioderma tarzı uruler, doğal maskeler cidden ise yarıyor. Birkaç kullanım sonunda fark ediyorsun.

Hele ki annem Prp yaptırdıktan sonra güzellik merkezlerinin gücüne inandım ben :)
  • fraise  (12.02.16 11:13:43) 
Ayda bir yaptırıyorum. Çok sorunlu değil cildim ama temel sorunları vardı; çok iyi geliyor, ışıldatıp pırıldatıyor. Bazı nedenlerden 1.5 aydır yaptıramadım ama genelde yaptırıyorum. Yine de seni gördüm, günlük bakımın sana yeteceğine inanıyorum.


  • aychovsky  (12.02.16 11:16:13) 
Problemli olmayan ciltlerin yaptırmaması gerektiği doğru sanırım. Bir arkadaşım yaptırmıştı sadece burnunda siyah noktaları vardı. Geri kalan yerler pürüssüzdü. Cilt bakımında o pürüssüz görünen yerlerdeki minik gözenekleri de sıktılar sanırım. Küçük küçük yağ kesecikleri oluştu. Siyah noktaların ucu kapalı olanlardan. Şu an cilt bakımını bıraktı üstüne roaccutane kullandı aylarca. Pütürcükler daha sonra tekrar geri geldi şu an öylece duruyor. Belki de gittiği yer çok iyi bir yer değildi, bilemiyorum. Bana kalırsa sorunlu değilse cildiniz cilt bakımı elzem değil. Klasik yıkama jeli, nemlendirici, peeling falan yeterli.


  • 1a2b3c4d  (12.02.16 11:26:24) 
Hiç yaptırmadım . Hiçbirşey kullanmıyorum bakım adına. Sadece banyo sonrası yüzüme bepanthol krem sürerim kurumasın diye ve bol su içiyorum . Yasım 34 olcak yakında ve hala 25 gösteriyosun diyorlar


  • lilidance  (12.02.16 13:37:43) 
senin yaşını ve cildini düşünürsek bence yaptırma
mesela benim yaptırmam lazım 32 yaşındayım siyah noktam filan çok ama yaptırmıyorum
nerede yapıldığı ve içeriği de önemli bir de yaptıranlar fiyat yazaymış keşke :)
duyumlarıma göre bu kuponlu kampanyalı yerlerde 30-40 liraya cilt bakımı oluyormuş o nasıl oluyor da oluyor onu merak ettim. zira bildiğim kadarıyla normalde cilt bakımı dediğimiz komple hizmet aşamalarla 1.5 saat filan sürüyor. 30 liraya yapmazlar gibi.
  • niye ama  (12.02.16 14:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.